- Köszönetek: 1
Barátság
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Alicia, boldog vagyok, hogy sikerült megmelengetni a szíved - bár nem hiszem, hogy melegség híján lenne.Alicia09 írta: Mara, Karácsony, Május, megnevettettetek,
de! Május nem kinevettelek, mert tudom, hogy ez milyen szar, amikor az ember ennyire fél, mert én is félek még, és régen nagyon nagyon sokat féltem..
És nekem nagyon jó, hogy vagytok, melengeti a szívem, ahogy itt barátkozunk..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Köszönetek: 0
Anoni Mara írta: Alicia, boldog vagyok, hogy sikerült megmelengetni a szíved - bár nem hiszem, hogy melegség híján lenne.
Kedves vagy nagyon Mara, köszönöm a bókot, , igen, tudok szeretni, de sosem árt, ha megerősítenek kívülről, van mit.. Sajna. De majd csak alakulok lassan..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Én hamarosan, augusztus 9-én másodszor fogok találkozni a lelkitárs barátnőmmel és végre lesz időnk rengeteget, rengeteget, rengeteget beszélgetni.
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
kv írta: Sziasztok!
Én hamarosan, augusztus 9-én másodszor fogok találkozni a lelkitárs barátnőmmel és végre lesz időnk rengeteget, rengeteget, rengeteget beszélgetni.
Mi mindenre jó a nyár!
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Végrehajtani csak bírósági döntéssel lehet amúgy, ahogy a fizetésből letiltáshoz is az kell. Ezt helyettesíti a MOKK-os levél, de annak ellent lehet mondani, így a dolog bírósági szakaszba lép, hacsak el nem áll a pertől az adott cég, aki rajtad követeli a pénzét. Ez a társkereső tuti nem perelne, mert kiderülnének a kis piszkos dolgai. Ő szegett szerződést, nem te.