- Köszönetek: 1
Megelőzés
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Örülök!Alaine írta:
Kedves Mara!Anoni Mara írta: Sajnos nem lehet a linket megosztani, de ha itt www.mediaklikk.hu/bartok/ beírjátok a keresőbe, hogy Súgólyuk, akkor már ott van az archívumban a mai adás, 00.49.35-től van a Beszélj róla meg a Centrál. Próbáljuk letölteni, akkor felrakjuk a média-megjelenésekhez.
Magam részéről "vettem az adást" a Vasárnapi Hírek-ben és a Bartók-on is.
Itt a közvetlen link, 49.35-től vagyunk.
www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?from=2...id=593827&channel=br
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alaine
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Köszönetek: 0
Már az előző "link"-edről is bejött. Be is tettem a könyvjelzőim közé. Egyébként egyenesben hallgattam, de szeretem a dolgokat többször is meghallgatni.......Anoni Mara írta:
Örülök!Alaine írta:
Kedves Mara!Anoni Mara írta: Sajnos nem lehet a linket megosztani, de ha itt www.mediaklikk.hu/bartok/ beírjátok a keresőbe, hogy Súgólyuk, akkor már ott van az archívumban a mai adás, 00.49.35-től van a Beszélj róla meg a Centrál. Próbáljuk letölteni, akkor felrakjuk a média-megjelenésekhez.
Magam részéről "vettem az adást" a Vasárnapi Hírek-ben és a Bartók-on is.
Itt a közvetlen link, 49.35-től vagyunk.
www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?from=2...id=593827&channel=br
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Köszönetek: 0
Véleményeket szeretnék ehhez a cikkhez.
Egy kétgyermekes, elvált nőnek a párja pedofil. A férfi nem tartózkodhat 16 éven aluli gyermekekkel, mert már ült börtönben korábbi bűncselekmények miatt. Az anya riasztóval védi a gyerekeit éjszakánként.
Azt el tudom képzelni, hogy most nem történik semmi abúzus a családon belül - ne adj Isten, TALÁN az elkövető megbánta a tettét, és tudja kontrollálni a vágyait - de ez egészséges a gyerekekre nézve, hogy így kell biztosítani a biztonságukat? Kötve hiszem, hogy ők nem vesznek ebből észre semmit.
Ez lenne a megelőzés?
- karácsony
- Látogató
Én meg ezt találtam! Örülök neki! Kár, hogy messze van, a videó kemény:
www.kulturpart.hu/tanc/46411/ne_bants_a_...i_eroszakrol_gyorben