- Köszönetek: 0
Ti is retteg(te)tek a természetes szüléstől?
- Eper
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
A baba nagyon jól viselkedik, nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott. Simán lehetne mellette pihenni. Az más kérdés, hogy nem aludtam másfél hete, de ez nem miatta van, hanem a saját abnormális mértékű aggódásom miatt. De remélem, hamarosan sikerül ezen is úrrá lennem, drukkoljatok!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Eper írta: Végül harántfekvésbe fordult a baba, így megúsztam a sima szülést, császár lett a vége.
Már egy hete hazajöttünk a kórházból, szerencsére minden rendben a babával is és velem is.
Gratulálok.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
Remélem egy nap majd megélhetem én is milyen kézben tartani a saját kisbabámat
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- Alaine
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ezen én is elgondolkodtam, aztán jöttem rá, hogy Eperke és Eper nem ugyanaz a személy,Anoni Mara írta: Eperke, egy másik topikban azt írod, talán sosem fogsz babázni, hogy érted ezt?
- Alaine
- Nem elérhető
- Felhasználó
- eperke
- Nem elérhető
- Felhasználó
Elnézést kérek a hasonlóságért. Mire rájöttem, hogy van hasonló név a fórumon, már egy ideje írtam ide és nem akartam töröltetni magam. Nekem nincs gyerekem, a topikot nem én nyitottam.Alaine írta: vagy mégis? Na most már nem tudom.......
- Alaine
- Nem elérhető
- Felhasználó
Semmi gond Eper-ke. Végülis a fekete cica alapján is megkülönböztethetünk benneteket. :macska:eperke írta:
Elnézést kérek a hasonlóságért. Mire rájöttem, hogy van hasonló név a fórumon, már egy ideje írtam ide és nem akartam töröltetni magam. Nekem nincs gyerekem, a topikot nem én nyitottam.Alaine írta: vagy mégis? Na most már nem tudom.......