- Köszönetek: 0
Segítség kéne
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Vagy most mit kéne csináljak?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Hope
- Nem elérhető
- Felhasználó
Én hosszasan csak hebegtem-habogtam, mire sikerült szóbahoznom.
De tudd, amint elmondod, már nem lesz olyan nagy súlya.
Rendben lesz minden!
- karácsony
- Látogató
Szóval sztem én is fogok beszélni...meg te is..
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
karácsony írta: Annyira átérzem ezt Ági...én is megyek holnap és én is arra készültem itt magamban, hogy én inkább semmit sem fogok mondani a szünet alartt velem történtekből, és már el is kezdtem mindent lenyomni magamban...vagyis ez már a befejező folyamat vége, hogy nem mondom el. Nem vagyok normális, pont arra vágytam, hogy megbeszélhessem, aztán arra jutottam, hogy ez a szünet miatt volt, az elválás miatt és most meg ellenérzésem is van, de persze várom. Viszont elegem is van...
Szóval sztem én is fogok beszélni...meg te is..
Előbb vagy utóbb beszélni fogtok. Ha nem holnap, hát máskor. A terápia már csak így működik. Lehet, hogy kell, hogy néha ne sikerüljön beszélni, hogy átérezze az ember, hogy mekkora barom, hogy nem ragadta meg az alkalmat. Annál jobb lesz, mikor végre sikerül.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Azt hiszem részemről ez nem annyira félelem Kv...vmi màs, de már elmúlt..remélem.vagy a sebezhetőség már megint...mindegy. nem tudom.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
karácsony írta: Haha..azt már éreztem párszor Mara:-)
Azt hiszem részemről ez nem annyira félelem Kv...vmi màs, de már elmúlt..remélem.vagy a sebezhetőség már megint...mindegy. nem tudom.
Persze, mindannyian éreztük már ezt... Én nagyon gyakran éreztem. Mindig elégedetlen voltam magammal. A gyógyulással is nehéz szembenézni.
De talán ezek a nehézségek teszik a terápiát olyan eredményessé. Ha nem lenne ilyen küzdelmes, nem lenne ilyen eredményes.
Ági, milyen volt? Hogy bírtad?
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Örülök, hogy beszéltem róla, jól fogok ma aludni. Köszi nektek is.
- karácsony
- Látogató
Anoni Mara írta:
Persze, mindannyian éreztük már ezt... Én nagyon gyakran éreztem. Mindig elégedetlen voltam magammal. A gyógyulással is nehéz szembenézni.
De talán ezek a nehézségek teszik a terápiát olyan eredményessé. Ha nem lenne ilyen küzdelmes, nem lenne ilyen eredményes.
[/quote]
Hogy érted, hogy nehéz szembenézni a gyógyulással? Amúgy van olyan, hogy egy szép verőfényes napon egyszercsak úgy ébredünk, hogy meggyógyultam? vagy észreveszem, hogy már jó. Nekem mostanában múlnak a pánikrohamok, és tök jó lenne úgy ébrednem egy napon, hogy ez már nem lesz soha többet.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
karácsony írta: Hogy érted, hogy nehéz szembenézni a gyógyulással? Amúgy van olyan, hogy egy szép verőfényes napon egyszercsak úgy ébredünk, hogy meggyógyultam? vagy észreveszem, hogy már jó. Nekem mostanában múlnak a pánikrohamok, és tök jó lenne úgy ébrednem egy napon, hogy ez már nem lesz soha többet.
Nem tudom, mit jelent a gyógyulás, de javulás mindenképpen van. Kevesebb a szorongás, vagy ha van, akkor helyén kezeled, tudod, honnan fakad. Nem bünteted már annyira magad stb. És ezt a javulást is fel kell dolgozni, mint minden változást. Az egyik feled visszahúz, a másik menne előre.