- Köszönetek: 0
kaptatok már jó tippet elengedésre?...
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Sajnálom, hogy ilyesmivel küszködtök. Viszont kicsit én is nevetek, mert telesen ilyen cipőben járok.
egyrészt ha hallok valamit pl, a tévében, most pl,van a dr. Tóth műsora, rögtön magamra veszem a tüneteket. Legutóbb cukor beteg voltam.
A frusztráló az, hogy gyűlölök orvoshoz járni. Aztán beképzelem, hogy így kezeletlen marad a betegségem, és a gyerekeim anya nélkül nőnek fel, a felelőtlenségem miatt. Amúgy is mindig attól félek, hogy valami komoly bajom van, csak nem veszem észre. Sokszor azt sem tudom mikor forduljak orvoshoz, elég beteg vagyok-e ahhoz, hogy elmenjek egy rendelésre. Egyszer mikor kicsit fájt a gyomorszájam környéke, majdnem mondtam a dokinak, hogy nem kéne egy kardiológiai vizsgálat, hátha enyhe lefolyású infarktusom van. De végül tényleg elég volt a normaflór is
És hát a gyerekeimet is hasonlóképpen féltem, de próbálom visszafogni magam, és nem rájuk ragasztani a parámat. De azért volt, hogy nagyon rosszul éreztem magam, hogy mi van ha tényleg baja van a gyerekeimnek, és nem gondoskodok a gyógyulásukról, és miattam halnak meg. Persze semmi alapja nem volt a dolognak.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nemrég felhívtam a régit, de alig mondtam valamit, de szinte remegtem közben mint a nyárfalevél.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Május írta:
Attól félsz, hogy skizofrén vagy, vagy hogy az leszel? Szerintem én is szoktam így beszűkülni, de amikor épp úgy vagyok, akkor az tűnik teljesen valóságosnak.... És nem tudom legyőzni.karácsony írta: Nekem is van rengeteg félelmem. Az egyik a skizofrénia, de ezt a gondolatot egy beszűkült tudatállapotban generálom magamban. Mióta a pszichológusom elmagyarázta az összefüggéseket, azóta nagyobb a békesség bennem. Jó tudni, hogy mi miért van, már csak le kéne győzni...
Nem vagyok. Amikor annyira szorìt a roham lelkileg, vagyom rá, h vki védjen meg. Vagy lőjjön üssön le, mert nem tudom a saját negatív hangzavarom elhallgattatni. Aztán az egyedüllét érzése el tud szakìtani a valóság megélésétől..úgy érzem nincs a világ, nincs helyem benne, meg kéne kapadzkodnom valamibe. A skizokról azt gondolom, hogy az egy magánybetegség, azért kreál az agyuk vkit, mert az olyan szereplő, akit formálhatnak, lehet jó beszédpartner, védelmező, mellette biztonságban lehet, mert nem fogja bántani. A beszűkült tudatállapotom ettől fél h az agyam odaszül vkit mellém.
Neked is hasonló?
- ipi
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Én az elmebetegségtől félek a gyógyszeres mélydepressziótól. Hogy olyat teszek, amit normál fejjel gondolkozva nem tennék... pl, hogy elhagyom az egész családom csak úgy... pl, ha elválnék, akkor a férjemnek adnám az összes gyereket én meg jól elkucorognék egyedül... Félelmetes, rémséges gondolatok, mégis néha átfut egy-egy ilyen.
- ipi
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
És ha megszabadulsz egy-két nyavalyás görcstől több hely jut az örömöknek."
/Vavyan Fable/
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Minelli
- Nem elérhető
- Felhasználó
Én próbáltam hipnoterápiában "elengedni" a sok rosszat de NEM MEGY ,mert ez már a RÉSZÜNKKÉ vált. Viszont a kiírás az nagyon jóó!! Ez az oldal ezért TERÁPIÁS hatású.. Régen anno egy jós mondta hogy írjak egy levelet az akkor önmagmnak és ezt a levelet olvassam fel kétnaponta mindaddig amíg érzelmeket vált ki belőlem,sírtam,ordítottam "utólag", akkor kellett volna.Ott abban a helyzetben nem tudtam csak páni félelem uralkodott el rajtam és az a menekülés...
Jártam egy "BELSŐ GYERMEK" tanfolyamra is ott megtanultam SZERETNI ezt a részemet,azóta gyakran csinálok olyat hogy a térdemre ültetem az akkori gyermekénemet,megsimogatom a fejét és megszeretgetem.
Nem tudok minden témához hozzászólni mert sokat dolgozom (Külföldön mint Rotebeete) de utólag mindig elolvasom a hozzászólásaitokat!
További gyógyulást mindenkinek!
- Nenta
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
erre nagyon vagyom. Talan tulsagosan
ami tudom nem jo.
- Nenta
- Nem elérhető
- Felhasználó