Ma találtam rá erre az oldalra, az első 30-40 történetet elolvastam, de nem az összeset... Előrebocsájtom, hogy lehet az én történetem kilóg egy kissé az eddig olvasottakéból.

1989-ben majdnem 12 éves voltam már, pár hónap híján. Az egyik ismerős családdal nyaraltunk a Balatonnál, volt egy nálam 6 évvel idősebb fiuk. Vér szerint nem vagyunk rokonok, de mégis unokatestvérekként nőttünk fel...Ő akkor volt 18 éves. Életem első csókját tőle kaptam, ott a Balatonnál, ami nagyon kellemes volt, és bevallom nagyon imponált is. Egy ilyen helyes, jóképü fiúnak én kellek! Igazi boldogság, fülig belé szerettem! Nagyon kellemes, finom illata volt mindig. Ápolt volt és számomra gyönyörű!

Jól fejlett duci kislány voltam, alakuló cucikkel. Később is minden hétvégén együtt volt család. Ilyenkor sokat voltunk kettesben a szobájában. Soha többé nem csókolt meg. Sokat beszélgettünk, mindenről. Az világossá vált, hogy nem járunk egymással, mégiscsak "rokonok" vagyunk, meg én különben is dagi vagyok, és korban sem illünk össze.

Egyszercsak ezek az együtt töltött órák megváltoztak. Szexuálisakká váltak. Nem tudom miként kezdődött, de felfogtam, hogy ez olyan felnőttes dolog.

Arra kényszerített, hogy a számmal elégítsem ki őt. Tépte a hajam, megütött, megrúgott, én pedig szerelmes voltam belé, és ugyan ellenkeztem, de megtettem mindent amit kért. Alig vártam a hétvégéket, hogy találkozzunk, hogy beszélgessünk, aztán eljött az este és újra átváltozott szexuális lénnyé, vadásszá, én pedig az űzött vaddá.

Szerelmes kamaszként nem úgy éltem meg, hogy bántani akar, azt értettem akkor, hogy arra vágyik, hogy velem élvezhessen el! 4 évig tartott ez az egészségtelen kapcsolat közöttünk. Rendszeresen kék-zöld foltokkal mentem iskolába, ahol ütött, rúgott. Kérdezték is az osztálytásak, hogy mik ezek a foltok. Karate edzésen szereztem, emlékszem ezt mondtam. De olyan büszke voltam a foltjaimra, mert tőle kaptam, azért mert én kellettem neki.

Egyszer egy haverja ránk nyitott, amikor a mellkasomon ülve a számba erőltette a…, a srác nevetett, hogy bocs, nem zavarok, és magunkra hagyott minket. Tovább erőszakoskodott, tépte a hajam, fojtogatott. Soha nem csókolt meg többet, soha nem nyúlt a bugyimba. Mindig csak nekem kellett őt szeretnem.

8.osztályos ballagásomkor, a szobámban voltunk kettesben. Akkor a számra tapasztotta a száját, és a bugyimba nyúlt, elsimogatott. Nem volt nálam boldogabb, szerelmesebb ember a világon!

Amikor 15 éves koromban elvesztettem a szüzességem, nagyon megvert. Hogy képzelem, hogy kapcsolatom van?! Minden hétvégi este nála kellett aludjak, akármikor is értem haza a randiról. Volt egy hivatalos pasim, és volt ő. Ő, akit továbbra is kielégitettem szájjal, minden hétvégén, mert erre kényszerített.

Nem tudom értitek-e. Szerelmes voltam belé, azt hittem ennek így kell lennie, ilyen a szexuális élet. A pasimmal szeretkeztünk, de az kellemes volt, és nem vert meg, jó volt. De vágytam az "unokatesóra", aki vad volt és erőszakos.

Most felnőtt fejjel, már tudom, kezdem érteni magam, a viselkedésem, hogy miért szeretek vadabbul szexelni a férjemmel. Számomra az a "normális" ha vad és kicsit fájdalmas a szex. A férjemnek mindent elmeséltem, azt is, hogy tudom nem normális ez az érzés, mégis szükségem van egy kis fájdalomra, néha...

Feldolgoztam az eseményeket, mazochista lett belőlem, szüleimnek soha nem szóltam, mert nem volt miről... Terápiára nem jártam, de most ezt olyan jó volt kiírni magamból.