Nem tudom hol kezdjem.Több évvel ezelőtt (vagy 7-8 évig tarthatott) a szexuális bántalmazásom.Mai napig frissen élnek bennem...és ahelyett,hogy idővel jobb lenne,csak egyre rosszabb az érzés bennem. Nem tudok tőle szabadulni.

Nem tudom mi változtathat ezen,mi menthet meg ettől a szörnyű lelki világtól,attól,hogy ne legyek öngyilkos.Nem tudom most már,hogy hova forduljak.Ki segítene egyáltalán nekem ezt feldolgozni?Egyáltalán lehetek,leszek-e valaha boldog,lesz e családom,lesz e gyermekem.Leszek-e valaki ezen a földön...vagy egyáltalán nincs itt helyem!?...

Miért én,miért pont én?Miért kaptam ezt?Miért nem tudok ettől az érzéstől szabadulni?...Miért nem segítenek az embernek ha segítségért fordul?...pedig azt mondják igen,sokan titkolják,de ha mégis már eljut valaki arra a szintre hogy segítséget kérjen,miért nem segítenek neki!?...Miért nem éreznek vele együtt,vagy nem tudom...hanem inkább elfordulnak tőle az emberek.... :( szomorú helyzet,ez mennyire tönkre tudja tenni az embernek az életét. Nem tudom mi lesz velem,túl fogom e élni ezt a megrázkódtatást valaha.Segítenének nekem??