Nem várt gyermekként születtem meg. Apám csak 3 éves korom után vette el anyámat. A házasságuk 12 éves koromban felbomlott. 15 éves koromban elküldtek nyaralni egy felnőtt üdülőbe a Balatonra. Fogalmam nem volt a szexuális életről. Az üdülőben egy 28 éves férfi "felkarolt" leitatott nem sok kellett hozzá /sosem ittam alkoholt addig/ és elvette a szüzességemet.

Valójában fel sem fogtam, hogy mi történt velem csak két hónap múlva amikor rosszul lettem és elmentünk anyámmal orvoshoz. Neki persze semmit nem mondtam el, mert nem volt jó akkor a kapcsolatunk. A nőgyógyászhoz nem tudott elkísérni, mert dolgozni kellett mennie. Akkor tudtam meg, hogy három hónapos terhes vagyok.

Megkerestem az üdülőben megismert nő ismerősömet akinek elmondtam, hogy mi van velem aki azonnal felkereste az elkövetőt és ketten megszervezték az abortuszt. A férfi leakarta tagadni, de mivel még nem voltam 16 éves nagyon megijedt, hogy lecsukják. Ez 1957-ben volt és elég nehéz volt orvost találni, pláne ilyen előrehaladott állapotban. Otthon azt mondtam, hogy szüretre megyek 3 napra. De belázasodtam és csak 5 nap után engedtek ki a kórházból. Persze Anyám is rájött, hogy valami nagy baj lehet és elkezdtek mindenhol keresni, sajnos az iskolában is /fodrász tanuló voltam/ és ezzel az ottani létem is megpecsételődött

Anyám újból férjhez ment és a nevelőapám is megpróbált molesztálni, hiszen Ő is tudott a dologról. Volt még egy szomorú eset megerőszakolás ügyileg az életemben, két fiatalemberrel felmentem du. a lakásukra, hogy valamit elhozzanak, már nem emlékszem pontosan és ott lefogtak. Próbálom elfelejteni, de ma hallottam a Club rádióban a beszélgetést és azt gondoltam, talán, ha leírom a történetet meg tudok nyugodni.

Van gyerekem, unokám /kislány és nagyon érzékeny lelkű és nagyon féltem, mert ma még sokkal nehezebb azt hiszem./ Egyedül élek és most testileg, lelkileg, anyagilag nagyon mélyponton vagyok. Eltemettem magamba a megélteket és meg is bocsájtottam, de tudni szeretném, hogy ezért alakult így a sorsom, vagy csak beképzelem magamnak.