Sziasztok! Nem tudom,jó helyre írok e,de azért teszek egy próbát.Igazán nem tudom,hogy foglalkoznom kell e ezzel a történettel,de mostanában,ahogy olvasgatok a témában,talán én is érintett vagyok és talán nagy szerepe van a jelenlegi életem alakulásában.Azt hiszem,7 éves lehettem,mikor anyukámmal a barátnőjénél jártunk.Neki volt egy nagyobb fia,aki a szobájába hívott játszani.Az volt a feladatom,hogy feküdjek az ágyon,háttal neki,miközben ő maszturbált a hátam mögött.Ez többször is előfordult,de a végén már nem akartam bemenni vele "játszani".Meg volt olyan is,hogy ránk nyitottak,de egyszerűen nem emlékszem a további történtekre,pedig annyira már nem voltam kicsi.Elköltöztek végül,ennyit tudok.Ennek hatására kezdtem én is érdeklődni a maszturbálás és a szex iránt.Sokáig nem is foglalkoztam a történtekkel,éltem az életem,a szexszel sem volt problémám soha,csak egyszerűen féltem belemenni egy párkapcsolatba.Aztán találkoztam egy sráccal,szerelem első látásra...Hamar kiderült,elég spiri beállítottságú,szóba kerültek a lelki problémák,önismeret,így felajánlott egy "előző életes" utaztatást.Ott jött fel újra ez az egész történet.Neki beszéltem róla életemben először.A dolog nem ért túl jó véget,a spirituális dolgok hatására kórházba kerültem.Szerencsére már jól vagyok,túl vagyok ezen,meggyógyultam,de most kiderült,ő is volt már kezelve.Ez azért elgondolkodtatott.Ahogy az életemet nézem,mindig is vonzottak ezek a pszichés alakok.Olyanokhoz vonzódom,főleg most 30-on túl,akik érzelmileg elérhetetlenek.Valahogy sajnálom őket,mert valahogy hiszem,hogy ők is jó emberek és szeretetre vágynak csak.De igazából a valóság nem ezt mutatja....Vajon köze van ennek a traumának ehhez?Tapasztaltatok hasonlót?Ki lehet ebből lépni?Köszönöm,ha valaki válaszol!