Bántalmazott lennék?

Több
3 éve 7 hónapja #11798 Írta: charity
Bántalmazott lennék? téma létrehozva charity által
Sziasztok! Körülbelül 2 hete találtam rá az oldalra és azóta sokat segített. 16 éves lány vagyok és mostanában ,,esett le " mi is történt velem körülbelül 3 éve. Olvastam rengeteg törénetet olyan személyekről akikkel sokkal rosszabb dolog történt mint velem. Tudni kell, hogy engem interneten keresztül szexuálisan zaklatott ( ha ezt lehet annak nevezni ) egy nálam kb 12 évvel idősebb férfi. Zsarolással és egyéb más dolgokkal kikényszerítette hogy felfedjem előtte a testemet csak hogy szépen fogalmazzak. 1-2 hónapja kezdett nagyon rossz lenni. Elsírom magam ha erről vagy ilyesmiről van szó, sokszor volt olyan hogy annyira sírtam hogy konkrétan úgy éreztem mintha élve temetnének el. Aztán megkérdezem magamtól hogy ugyan miért? Hiszen csak bemesélem magamnak, túlreagálom, sajnáltatom magamat, nem is történt olyan dolog amit bántalmazásnak lehet nevezni. Legbelültudom hogy ha ilyen dolgokat vált ki belőlem már csak a bántalmazás gondolata is, akkor ott valami nagyon nem okés és történt valami, mégis még mindig megkérdezem magamtól ugyan ezt. Azóta, hogy nyolcadikban depresszióval küzdtem, nem voltam ilyen rosszul. Önbizalomhiány de nem kicsit, szorongok az emberek társaságában nagyon, félek hogy hibázok és nagyon nagyon nehezn bízok meg bárkiben is. Ami érdekes az az, hogy van úgymond egy másik énem. Aki legbelül magabíztos, tudja hogy a világ egy gyönyörű hely, iszonyú jó életem van és úgy unblock pozitív.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
3 éve 7 hónapja #11799 Írta: Ági40
Ági40 válaszolt a következő témában: Bántalmazott lennék?
Sajnálom, hogy ez történt veled. Persze, hogy rosszul érzed magad. Ide írhatsz bátran, sokat tud segíteni. Ha volna a közeledben valaki, aktől segítséhet kérhetsz, az is jó lenne.
Vigyázz magadra, mielőbbi javulást kívánok!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
3 éve 5 hónapja #11812 Írta: Juli
Juli válaszolt a következő témában: Bántalmazott lennék?
Sziasztok! Nem tudom,jó helyre írok e,de azért teszek egy próbát.Igazán nem tudom,hogy foglalkoznom kell e ezzel a történettel,de mostanában,ahogy olvasgatok a témában,talán én is érintett vagyok és talán nagy szerepe van a jelenlegi életem alakulásában.Azt hiszem,7 éves lehettem,mikor anyukámmal a barátnőjénél jártunk.Neki volt egy nagyobb fia,aki a szobájába hívott játszani.Az volt a feladatom,hogy feküdjek az ágyon,háttal neki,miközben ő maszturbált a hátam mögött.Ez többször is előfordult,de a végén már nem akartam bemenni vele "játszani".Meg volt olyan is,hogy ránk nyitottak,de egyszerűen nem emlékszem a további történtekre,pedig annyira már nem voltam kicsi.Elköltöztek végül,ennyit tudok.Ennek hatására kezdtem én is érdeklődni a maszturbálás és a szex iránt.Sokáig nem is foglalkoztam a történtekkel,éltem az életem,a szexszel sem volt problémám soha,csak egyszerűen féltem belemenni egy párkapcsolatba.Aztán találkoztam egy sráccal,szerelem első látásra...Hamar kiderült,elég spiri beállítottságú,szóba kerültek a lelki problémák,önismeret,így felajánlott egy "előző életes" utaztatást.Ott jött fel újra ez az egész történet.Neki beszéltem róla életemben először.A dolog nem ért túl jó véget,a spirituális dolgok hatására kórházba kerültem.Szerencsére már jól vagyok,túl vagyok ezen,meggyógyultam,de most kiderült,ő is volt már kezelve.Ez azért elgondolkodtatott.Ahogy az életemet nézem,mindig is vonzottak ezek a pszichés alakok.Olyanokhoz vonzódom,főleg most 30-on túl,akik érzelmileg elérhetetlenek.Valahogy sajnálom őket,mert valahogy hiszem,hogy ők is jó emberek és szeretetre vágynak csak.De igazából a valóság nem ezt mutatja....Vajon köze van ennek a traumának ehhez?Tapasztaltatok hasonlót?Ki lehet ebből lépni?Köszönöm,ha valaki válaszol!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
3 éve 5 hónapja #11814 Írta: Anoni Mara
Anoni Mara válaszolt a következő témában: Bántalmazott lennék?
Szia Juli! Amit leírsz, az egész egyértelműen szexuális abúzus. Ha kicsit olvasgatsz az oldalon, sok hasonló történetet találsz. És nem érdemes méregetni, kit mekkora trauma ért, mert mindenkinek a saját traumája a nehéz.
Ami a "spirituális dolgokat" illeti, vigyázz ezzel. Én a helyedben biztos szakemberhez fordulnék, olyan pszichológushoz, akiben megbízom, akinek van tapasztalata ilyen jellegű trauma feldolgozásában.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
3 éve 5 hónapja #11815 Írta: Juli
Juli válaszolt a következő témában: Bántalmazott lennék?
Köszönöm válaszod! :) Azt fogom tenni,de olyan nehéz bejutni hozzájuk... A spirituális dolgokat abba hagytam,nem is hittem bennük igazán,meg elég veszélyesek is,főleg,ha nincs minden rendben odabenn.Tévútra viszik az embert.Remélem mindenki megtalálja a gyógyuláshoz vezető utat!Nekem már az is sokat segített,hogy van egy ilyen oldal és le tudtam írni a történteket.További sok sikert kívánok mindenkinek!Senki sincs egyedül! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.584 másodperc