- Köszönetek: 1
Fóbia, szenvedély, adrenalin
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Tegnap néztem a tévében egy műsort szenvedélybetegekről, volt pl. egy szexmániás, és ahogy hallgattam őket beszélni a betegségükről, rájöttem, mennyire egy tőről fakadnak ezek mind, fóbia és szenvedély, tulképp valami adrenalinkeresés van mindegyikben. Nem tudom, min múlik, ki milyen utat választ, de az ellentétes irányú utak között is rengeteg a hasonlóság.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Lehet, hogy az ilyen félősöknek mint mi sokkal többet kellene eljárni pihengetni.
Én elég sokat sportoltam és mindig kerestem a kihívásokat. Ez mind adrenalintöbblettel járt. Hozzá voltam szokva. A félelem meg a pánikok maguktól megtalálnak. Nem akarom de jönnek. Jöttek. Már sokkal jobb a helyzet. Viszont szeretek izgalmas dolgokat csinálni, most nagyon vigyáztam magamra, mert mindig összetöröm magam.
Szóval én az adrenalintöbbletet mindig keresem, nem mindig érzékelem, h veszélyes. Utolsó balesetem biciklivel volt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
De, szerintem akarod. Akarjuk. Szükségünk van rá. És attól ritkulnak, mert kevésbé van rájuk szükséged.karácsony írta: A félelem meg a pánikok maguktól megtalálnak. Nem akarom de jönnek. Jöttek. Már sokkal jobb a helyzet. Viszont szeretek izgalmas dolgokat csinálni, most nagyon vigyáztam magamra, mert mindig összetöröm magam.
Szóval én az adrenalintöbbletet mindig keresem, nem mindig érzékelem, h veszélyes. Utolsó balesetem biciklivel volt.
A véletlenekben meg nem hiszek. Amikor az ember napjában ötször égeti meg magát / vágja el a kezét, az sem véletlen.
- karácsony
- Látogató
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Köszönetek: 0
Anoni Mara írta:
De, szerintem akarod. Akarjuk. Szükségünk van rá. És attól ritkulnak, mert kevésbé van rájuk szükséged.karácsony írta: A félelem meg a pánikok maguktól megtalálnak. Nem akarom de jönnek. Jöttek. Már sokkal jobb a helyzet. Viszont szeretek izgalmas dolgokat csinálni, most nagyon vigyáztam magamra, mert mindig összetöröm magam.
A véletlenekben meg nem hiszek. Amikor az ember napjában ötször égeti meg magát / vágja el a kezét, az sem véletlen.
Én mindig tele vagyok kék-zöld-lila foltokkal.... Az számít? Amikor vagdostam magam, nem voltak foltok. Pedig nem direkt ütöm be magam állandóan....