Minden új tagnak jó fórumozást kívánunk!

Gyerekkori játék, mint trauma?

Több
2 éve 10 hónapja #11843 Írta: broomy
Gyerekkori játék, mint trauma? téma létrehozva broomy által
Sziasztok!

Negyvenes férfi vagyok, új ezen a fórumon. Sok borzasztó történetet olvastam itt, és nem biztos, hogy az én dolgaimat illik itt megemlíteni, de számomra valahogyan nyomasztóak ezek. Én biztosan nem voltam a szó szoros értelmében abuzálva, de voltak olyan történések gyerekkoromban, amelyek egyfajta negatív vagy kényszeres attitűdöt eredményeztek nálam a szexualitással kapcsolatban.

Ezek közül, amit leginkább problémásnak érzek, az egy gyerekkori szexuális tartalmú játék, amelyet egy ismerős kislánnyal játszottam, 7 éves korom körül. Ő kicsit fiatalabb volt. Lehet ezt traumának nevezni, mint túl korai találkozást a szexualitással, vagy általában nincs ezzel baj, csak az én lelki alkatom volt olyan szerencsétlen? Amit csináltunk, az jó érzés volt, de én mégis valahogy tiltott vagy bűnös dolognak tartottam és elmondtam anyámnak, ő pedig a kislány nagyanyjának, aki megbüntette érte a kislányt, talán el is verte. A mai napig bűntudatom van ettől. Főleg, hogy engem nem büntettek meg, talán csak annyit mondtak, hogy nem szabad...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2 éve 10 hónapja #11844 Írta: Anoni Mara
Anoni Mara válaszolt a következő témában: Gyerekkori játék, mint trauma?
Szia Broomy! Szerintem nagyon gyakori az ilyen játék gyerekek között, fűti őket a kíváncsiság. A helyedben azt kutatnám, miért élted ezt meg traumaként, miért érzed úgy ennyi idő után, hogy beszélni kell róla. Egyéb történésekről beszélsz, talán ott van a kulcs? 

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.485 másodperc