- Köszönetek: 1
Orvos
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Most pont ilyen helyzetben vagyok, azt hiszem, nincs messze az idegösszeroppanás, és nem tudom, mit csináljak. Szükségem lenne legalább egy hét nyugalomra, mert érzem, ennek így rossz vége lesz. De nem bírom rávenni magam, hogy lemenjek az orvoshoz. (Én és az orvosok, ugye...). Ráadásul egy vadi új családi orvos, az előző nyugdíjba ment, milyen gáz már ezzel beállítani egy idegenhez...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Köszönetek: 0
Ez valóban nehéz helyzet. Sajnálom, hogy így érzed magad. Nekem eddig te adtál erőt. Bár viszonozhatnám valahogy, de hát nem vagyok orvos. Viszont szerintem ha pihenésre van szükséged csak mond ezt az orvosnak, nem kell teljesen beavatni, csak hogy most nem érzed jól magad. Biztos látott már ilyent és meg fogja oldani. Így nem tudsz a gyerekek közt dolgozni.
Tudom van mikor össze csapnak a hullámok, és minden reménytelen, de el fog múlni, csak tarts ki, és ne add fel kérlek. Aggódom érted!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Csak kicsit megijedtem, mert a személyes találkozás óta közelebb érzem mindannyiótokat. Ilyenkor meg szeretnék segíteni valahogy.
A pszichológust faggattam a múlt alkalommal, hogy ő hogy van, meg sok kérdést feltettem neki, hogy viszonozzam a segítséget, de semmire nem kaptam választ, ügyesen leszerelt
Azóta is gondok rád, vajon hogy indul a hét számodra, mert ezek a hétfő reggelek , meg sok reggel amúgy is nehezek.
Milyen volt az éjszakát, hogy vagy? Szeretünk !!!!!!
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Igen, nekem tudja a háziorvos, meg két másik kettő is, akikhez rendszeresen kell járnom.
Őszintén szólva nem volt olyan nagy dolog megmondani, meg kényszerhelyzet volt. Annyira rosszul éreztem magam, annyira értelmetlenül viselkedtem, hogy inkább megmagyaráztam egy mondattal. Azt mondtam, hogy engem szexuális abúzus ért, és szoktam pánikolni, és rettegek az orvosi szituációkban. Ennyi. Egyikük sem faggatott, nem akadt ki, így visszanézve szinte "lazán" vették, közömbösen. "Leokézták" a dolgot, megkérdezték, van-e segítségem - és lezárták a témát. A háziorvosom annyit mondott még, hogy szóljak, ha otthon akarok maradni, mert annak is van terápiás hatása, hogy tudom, ha nem bírok dolgozni, nem kell. És utána egyikük sem nézett rám ferdén....
Szerintem az új háziorvos új és remek alkalom, hogy "felfedd" a problémádat. Nem fog összedőlni a világ. Annyira meg pláne nem, mint gyerekkorodban. És ne feledd, mert fontos, hogy szabad orvosválasztás van. Ha hülyén reagál, keresel másikat. Szerencsére van elég... És ne dolgozz, ha nem bírsz.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- valaki
- Nem elérhető
- Felhasználó
Akkor megyek a lejtőn midenkivel égetem a kapcsolatom, és akkor történik valami amitől nagy szégyent érzek és leállok.
Igazából soha semminek nem tudok örülni soha semmi se elég , de ez nem igaz mert csak egy jó szóra egy ölelésre vágynék és kenyérre lehetne kenni.
Szerintem azt hogy gyerekkorban azok nem segítetettek akikre rászorulultunk ezt nem lehet kiheverni
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta: Május, annyit gondoltam rád a héten. Nem csuklottál? Eszembe jutott, amit meséltél, hogy neked a háziorvosod mindent tud, így ha szükséged van rá, hogy kiírjon, nem kell hazudoznod. Nagyon bátor vagy, és emlékszem, nem ő az egyetlen, akinek el tudtad mondani, mi van mögötted... Így kéne ezt csinálni, vannak olyan helyzetek, amikor egy orvosnak, vagy akár egy felettesnek is tudnia kéne a múltunkról, a gyenge pontjainkról, depressziónkról stb.
Most pont ilyen helyzetben vagyok, azt hiszem, nincs messze az idegösszeroppanás, és nem tudom, mit csináljak. Szükségem lenne legalább egy hét nyugalomra, mert érzem, ennek így rossz vége lesz. De nem bírom rávenni magam, hogy lemenjek az orvoshoz. (Én és az orvosok, ugye...). Ráadásul egy vadi új családi orvos, az előző nyugdíjba ment, milyen gáz már ezzel beállítani egy idegenhez...
Mara, remélem, jobban vagy már. Nekem se jutott eszembe, hogy elmondjam a háziorvosnak az abúzust, de mivel egyébként is gyakran van hasmenésem, én megbeszéltem magammal, hogy ha nem bírom, egyszerűen ezekkel a problémákkal íratom ki magam pár napra. Mivel eleve mindig van vagy hányós-hasmenős és/vagy felső légúti vírus, ezért annyira nem feltűnő. A legtöbb HO-val meg lehet ezt oldani. Sokszor még bemenni se kell, elég betelefonálni.
Ha mindenkinek el kellene mondanom, mi történt velem, a főnökeimnek akkor se mondanám el, Isten őrizz! Főleg az igazgatómnak nem. Annyira nem bízom benne, hogy egy legyet nem bíznék rá
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Beteg voltam az elmúlt napokban, nagyon szenvedtem, táppénzen voltam. A háziorvosom olyan gondoskodó volt, annyira jól esett. Kicsit azonban meg is sértődtem, mert nem volt ott amikor vissza mentem a táppénzes papírért. Nem könnyű ez, mert kicsit mindig beleszeretek abba a férfiba, aki kicsit is törődik velem. Figyelmeztetni kell magam, hogy ez a dolga, hogy megvizsgáljon, és nem azért teszi ezt, mert én többet jelentek neki. Mint a pszichológusaim esetében is. Pedig nem is jó pasi. Csak simán pasi.
Mondjuk volt egy érdekes pillanat, mikor a vizsgáló ágyon feküdtem, és fölém hajolt, hogy megvizsgáljon, ösztönösen becsuktam a szemem. Meg is jegyezte, hogy ennyire nem akarom látni őt? Érdekes, hogy ez a tünet, hogy megmaradt, belém ivódott.
Ja, és előttem a fiatalabb szebb nő ment be hozzá, és féltékeny lettem rá.
Most próbálok nem gondolni rá, és nem megbetegíteni magam, hogy vissza tudjak menni hozzá.
Vajon ez a tünet elmúlik egyszer?
Hát én ilyen vagyok, megzavarnak a férfiak.
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó