- Köszönetek: 0
Új szorongások
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Jelenleg kisebb vezető beosztásba vagyok. Lassan el kéne döntenem, hogy maradok-e ebben a beosztásban, vagy sima alkalmazott maradok.
Ebből is túlzott lelkiismereti kérdést csinálok, és nem tudok dönteni, mint általában. Szóval , úgy érzem, a jelenlegi testületem elfogad, segít amiben tud. Az utóbbi időben sok változáson ment a testület, de most megállapodni látszik. Ebben sok munkám van. Végre kezdünk szépen összeállni. Ezzel nincs is baj, nagyon együttműködőek, és nyitottak. Viszont az én felettesem, az intézményvezető nagyon autokrata. Sok energiám megy el arra, hogy kezelni tudjam a viselkedését. Folyton kiabál, csúnyán beszél, nehéz sőt alig lehet meggyőzni ha nincs igaza. Becsmérli mások munkáját, és ötleteit. Ránk erőltet felesleges dolgokat, szerinte senki nem végzi jól a dolgát, csak ő.
Ezért néha azt gondolom, hogy ez nekem nem hiányzik, nem leszek a csicskája többet. Ezt nem kell nekem elviselni. Viszont a testületemre gondolok, akkor meg nem akarom, hogy valami idegen szétverje amit felépítettem. Ők bíznak bennem, számítanak rám. De néha úgy érzem, nem vagyok képes megbirkózói ennyi mindennel, visszabújnék a csigaházamba. De ekkor meg azt gondolom, hogy ha eddig tudtam csinálni, akkor most is, és ne legyek már ennyire izé.
Szóval ennyi kb. Ezen vívok magammal már egy ideje. Tudom nekem kell dönteni, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre nagyon!!!!!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Nekem is volt mostanában, hogy kiakadtam valamin, megmondtam a véleményem, és mivel mélyen igaz volt az illető elég hamar észhez tért, mivel az igazság az, ami győzni tud. Te csak a csatorna vagy hozzá.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ági40 írta: Kíváncsi lennék a véleményetekre egy ügyben!
Jelenleg kisebb vezető beosztásba vagyok. Lassan el kéne döntenem, hogy maradok-e ebben a beosztásban, vagy sima alkalmazott maradok.
Ebből is túlzott lelkiismereti kérdést csinálok, és nem tudok dönteni, mint általában. Szóval , úgy érzem, a jelenlegi testületem elfogad, segít amiben tud. Az utóbbi időben sok változáson ment a testület, de most megállapodni látszik. Ebben sok munkám van. Végre kezdünk szépen összeállni. Viszont az én felettesem, az intézményvezető nagyon autokrata. Folyton kiabál, csúnyán beszél, nehéz sőt alig lehet meggyőzni ha nincs igaza. Becsmérli mások munkáját, és ötleteit. Ránk erőltet felesleges dolgokat, szerinte senki nem végzi jól a dolgát, csak ő.
Ezért néha azt gondolom, hogy ez nekem nem hiányzik, nem leszek a csicskája többet. Ezt nem kell nekem elviselni. Viszont a testületemre gondolok, akkor meg nem akarom, hogy valami idegen szétverje amit felépítettem. Ők bíznak bennem, számítanak rám. De néha úgy érzem, nem vagyok képes megbirkózói ennyi mindennel, visszabújnék a csigaházamba. De ekkor meg azt gondolom, hogy ha eddig tudtam csinálni, akkor most is, és ne legyek már ennyire izé.
Szóval ennyi kb. Ezen vívok magammal már egy ideje. Tudom nekem kell dönteni, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre nagyon!!!!!!!!
Hát Ági, akkor ne legyél ennyire izé
Mindenkinek van/volt hülye, parancsolgatós főnöke szerintem.
Ha elvállalod, örökre szól? Vagy vissza lehet lépni bármikor? Kipróbálhatod, és ha végképp nem megy, még akkor is lemondhatsz, de legalább megpróbáltad.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Csak adogatom magamnak a labdát ide-oda az ügyben.
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ági40 írta: néha még álmomban is megjelenik a főnököm, és nem hagy aludni
Na, engem sem az enyém. Az enyém álmomban megtudta, hogy mi történt velem, és ki is rúgott, előtte nagyon megszégyenített, mindenkinek elmondta.
Az enyém is kiabálós, hirtelen haragú, egyszer azt mondtam neki véletlenül, hogy nem beszélhet így velem, azóta sokkal kevésbé félek tőle.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó