- Köszönetek: 0
Minden új tagnak jó fórumozást kívánunk!
A szürke 50 árnyalata
- Alicia09
- Témaindító
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #5836
Írta: Alicia09
A szürke 50 árnyalata téma létrehozva Alicia09 által
www.parkatt.hu/rolunk/legfrissebb-hirein...en-arnyalatarol.html
Én nem láttam, nem is fogom megnézni. Nekem elég az, amit itt ír róla a pszichiáter. Mit szóltok ahhoz, hogy egy ilyen filmnek Valentin napon kell megjelennie, és nagy reklámot kap, hogy de jó film jelenik meg a "piacon?"
Én nem láttam, nem is fogom megnézni. Nekem elég az, amit itt ír róla a pszichiáter. Mit szóltok ahhoz, hogy egy ilyen filmnek Valentin napon kell megjelennie, és nagy reklámot kap, hogy de jó film jelenik meg a "piacon?"
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja Alicia09 által. Indoklás: fogalmazási hiba
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja #5837
Írta: Hajnalkám
Állítólag filmnek se jó.
Hajnalkám válaszolt a következő témában: A szürke 50 árnyalata
Alicia09 írta: www.parkatt.hu/rolunk/legfrissebb-hirein...en-arnyalatarol.html
Állítólag filmnek se jó.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja #5838
Írta: rini
rini válaszolt a következő témában: A szürke 50 árnyalata
Én se fogom megnézni,alapból nem
- Alicia09
- Témaindító
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb
Több
9 éve 8 hónapja #5839
Írta: Alicia09
Ezt most a gyerekem mutatta meg, jó kritika egy fiataltól. Egy mondata nem tetszik: "Nem az a baj, hogy mi van benne leírva, hanem az, hogy hogyan." De végül úgy érzem, hogy az egészet egy nagy szarnak találja, úgy minden szempontból.
Alicia09 válaszolt a következő témában: A szürke 50 árnyalata
Ezt most a gyerekem mutatta meg, jó kritika egy fiataltól. Egy mondata nem tetszik: "Nem az a baj, hogy mi van benne leírva, hanem az, hogy hogyan." De végül úgy érzem, hogy az egészet egy nagy szarnak találja, úgy minden szempontból.
Oldalmegjelenítési idő: 0.701 másodperc