- Köszönetek: 0
Félelem az idegen férfiaktól/nőktől
- Liza
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
A pszichológus azt javasolta ilyenkor gondoljam végig mennyire reális annak az esélye, hogy az lesz amit feltételezek. Még most ott tartok, hogy időnként bejön a stratégia máskor meg nem.
De a tied nagyon tetszik, hogy csúnyán nézel vissza, ki fogom próbálni
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Liza
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ági40 írta: Ez is tünet. Én is mindig félek főleg az ápolatlan férfiaktól, ha csak rám néznek azt hiszem meg akar erőszakolni és különben is minek néz rám. A múltkor bickliztem, és elterveztem merre megyek de arra ment egy nem túl megnyerő külsejű férfi és inkább vissza fordultam nehogy megerőszakoljon.
A pszichológus azt javasolta ilyenkor gondoljam végig mennyire reális annak az esélye, hogy az lesz amit feltételezek. Még most ott tartok, hogy időnként bejön a stratégia máskor meg nem.
De a tied nagyon tetszik, hogy csúnyán nézel vissza, ki fogom próbálni
Tényleg beválik!...tegnap megint a hülye szatyros férfival utaztam ...majdnem odaült mellém, láttam, hogy araszol beljebb a buszon (nem volt nagyon messze tőlem) néha felnéztem a könyvemből és nagyon csúnyán néztem rá...úgy hogy a pokol tüzében égjen, és hagyjon már végre békén!
..és akkor végre odébb ment.. (sajnos nem mindig megy ilyen jól, ha hulla fáradt vagyok, akkor hatástalan...) Próbáld ki