- Köszönetek: 0
Most rádióban, Klasszik, abúzusról beszélgetés
- Alicia09
- Témaindító
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb
Több
9 éve 1 hónapja #8572
Írta: Alicia09
Most rádióban, Klasszik, abúzusról beszélgetés téma létrehozva Alicia09 által
Zenék közt beszlgetés van! 92,1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alicia09
- Témaindító
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb
Több
9 éve 1 hónapja #8580
Alicia09 válaszolt a következő témában: Most rádióban, Klasszik, abúzusról beszélgetés
Kár, hogy nem jegyzeteltem, egy csomó megerősítő, vagy új infó volt számomra a műsorban.
Pl: A gyerek nem hibáztatható, hogy együttműködik az abúzusban, mert mivel a felnőttben megbízik, azt hiszi, hogy ez hozzá tartozik az élethez.. Rálátása csak később keletkezik, ahogy felnő.
Pl: A gyerek nem hibáztatható, hogy együttműködik az abúzusban, mert mivel a felnőttben megbízik, azt hiszi, hogy ez hozzá tartozik az élethez.. Rálátása csak később keletkezik, ahogy felnő.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
9 éve 1 hónapja #8585
Írta: karácsony
karácsony válaszolt a következő témában: Most rádióban, Klasszik, abúzusról beszélgetés
Lemaradtam. Érdekesen hangzik. Igaz is..én is ezt mondtam anno.
Kik beszélgettek. Beszéljróla elhangzott?
Kik beszélgettek. Beszéljróla elhangzott?
- Alicia09
- Témaindító
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb
Több
9 éve 1 hónapja #8586
Alicia09 válaszolt a következő témában: Most rádióban, Klasszik, abúzusról beszélgetés
Annyira lyukas az agyam, hogy csak arra emlékszem, hogy valamilyen Eszter volt a pszichológus, aki táncterapeuta, vagy valami művészeti terapeuta. . (Meg itt zajlik a költözés , és nem tudtam rendesen figyelni.) Beszélj Rólát nem hallottam.
Oldalmegjelenítési idő: 0.618 másodperc