- Köszönetek: 0
Mit kezdtek a felgyülemlett dühvel ?
- Nenta
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
a helyzetet nekem neheziti a gyerek- akit mindentol jobban szeretek- es nyilvan mondjuk vele jo kedvunek kell lennem ami szinten nehez a lelki allapotomat tekintve. Istenem add h minel elobb jol legyek!!!!kivancsian varom kinek mi a modszere...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nenta
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Nenta írta: Ez a kérdés már régóta a fejemben motoszkál, vajon mi az a módszer amivel azt a mérhetetlen dühöt ki tudnám adni magamból. ..Nem tudom ki érez hasonlóan, de néha nagyon erősen rám tör és mindenkivel kiabálok vagy csak egyáltalán nem szólok senkihez. Próbáltam már a futást,de csak egy ideig ment. A boxon vagy valami önvédelmi sporton gondolkozom, hátha általa egy kis biztonság érzetet tudok adni magamnak. Szóval, nektek milyen ötleteitek vannak, vagy kinél hogy jelentkezik ez a dolog ?
Az önvédelem, box, karate, kungfu stb. jó erre. Ki lehet adni az újratermelődő dühöd, a feszkót. De csak tünetet kezel, mint a gyógyszer, de kiváló kísérői a terápiának...az önvédelem ad egy biztonságérzetet is, csak ugye ahhoz is kell idő, kitartás, hogy megtanuld.