Rettenetes történeteket olvastam,az enyém nem ennyire durva (vagy nem emlékszem?) Normál,kétszülős családban nőttem fel,egy öcsém van. A hetvenes évek végén,9 évesen kezdődött...

Haragszom a szüleimre,magamra,az elkövetőre,aki a család ezermestere és köztudottan nőcsábásza volt,valamivel 30 év alatt. Három hónapig náluk laktam kényszerből,költöztünk,nálunk még nem volt iskola.Anyu testvére kórházba került,jó pár napra.Kettesben maradtunk.Egy nap szólt,hogy este mutat valamit,de igyak vele,finom,édes... nem ittam,de az alkohol bűz nagyon bennem maradt.este jött... alszol?Nem aludtam,de mozdulni-szólni se mertem.Szerencsére akkor még nem történt semmi.Másnap a sarokba szorított,megnézte,mi van a bugyimba--mélyen és fájón.

Utána 2-3 évig "csak" egy-két strandon megtanítalak úszni-kétrészes fürdőruha,mellúszás.Mindenki vak volt?A gyerek miért nem szólt?

Teherautó sofőr volt,gyakran egyedül szállított vidékre is.Ő volt a cukros bácsi(szó szerint),csokit szállított és rendszeresen adott nekünk is.13 éves voltam,nyári szünet,nem megoldott a felügyeletem.Jó lesz nekem,tájakat városokat látok apu szerint.

Nem csak azt láttam!Pár napig reggeltől estig a hol kivel milyen módon hallgattam... gyakran megálltunk,ha esetleg pisilnem kellene.Nem kellett-megoldotta.Egyszer megálltunk,bementünk az országút melletti erdőbe-nagyon biztos volt magában,valami pokróc félét is hozott.Nem tudom,mi történt,talán jobb így.Benyúlt a pólóm alá,utána feküdtem,nehéz volt,büdös és olyan szavakat mondott,amitől a hideg most is ráz.Fájt,ott is ahol a nadrágomnak kellett volna lennem,ez tényleg nem tudom lekerült-e rólam,ha igen mikor.Nem tiszta,hogy mentem vissza a kocsihoz,az igen,hogy ne mondjam el senkinek,úgyse hinnének nekem.Nem mondtam,annyit tettem,hogy kiharcoltam,hogy többet nem megyek vele.

Ő volt a család kedvenc rokona-mindenki kedvelte,értett mindenhez,fúrás-faragás,kertészet,tapéta,háztető,szívesen segített... 55 évesen halt meg.

Most bírtam elmondani egy pszichológusnak,az út elején járok még-ez a vallomás 8 hónap terápia után szakadt ki belőlem.Először neki is csak leírtam,több alkalom kellett mire el bírtam mondani.Most írom le másodszor!

Bocsánat,hosszú lett, remélem,érthető-értelmezhető.