7 éves koromban történt amit leírok. Vannak amikről csak emlék töredékeim vannak, és van amire teljesen tisztán emlékszem. Apám anno vidéki vásárokba járt árusként, és mikor engem is magával vitt ismerősöknél (nálam jó pár évvel idősebb srác és a nagymamája) hagyott napközben, míg ő a vásárban volt.

Mikor nem volt a közelben senki, a srác felvitt egy istálló szénapadlására és rávett, hogy levetkőzzek aztán megerőszakolt, ezt megtette minden nap mialatt ott voltunk. Emlékszem, hogy nagyon fájt tőle a hasam, de ezen kívül nem tudtam, hogy rossz az amit csinál, Megtiltotta, hogy beszéljek erről. A mai napig tisztán emlékszem, a padlásra, a kis ablakon beszűrődő fényre, a széna illatra.

14-15 éves korom környékén kezdtem felfogni az akkor történteket, senkinek nem tudtam beszélni róla. Mostanra többen tudnak a dologról, de részletekbe menően nem tudom kibeszélni magamból, depressziós lettem magam ellen fordultam, több öngyilkossági kísérletem volt. Szeretném végre lezárni ezt és véglegesen magam mögött hagyni.