Az én történetem nem nagy dolog.Az én történetem kerek 10 éve kezdődött, talán pon0, ezért most ért meg bennem a gondolat, hogy beszéljek róla.Először.10 év után.15 éves voltam és az ágyamon feküdtem, amikor a nevelőapám odajött hozzám.Beszélgettünk.

Először észre se vettem, fel se fogtam, hogy a melleimet simogatja.Amikor eljutott a tudatomig elhúzódtam és ő is.Nem volt nagy dolog, nem történt semmi.Akkor azt hittem ez csak egy egyszeri alkalom.Nem az volt.Hat éven keresztül számtalanszor fogott meg úgy, ahogy nem lett volna szabad.Egy kis mellsimogatás itt, egy kis fenékpaskolás ott.

Nem nagy dolgok ezek.Össze számolni se tudom hányszor történt meg és az agyam szelektálta ezeket az emlékeket.Ha valami sokszor megtörténik nem jegyzed meg az összes alkalmat.És, hát amúgy se nagy dolog.Azon a napon, amikor elköltöztem szájon csókolt.Ez sem olyan nagy dolog.4 éve történt.

Én sokáig nem is gondoltam magamra áldozatként.Soha nem gondoltam úgy magamra, mint akit bántottak.Miután eltávolodtam tőle, és eltelt 3 év akkor fogalmazódott meg bennem, hogy sok minden azért nem sikerülhetett az életemben, mert ő ezt tette velem.Körülbelül egy éve kattant át valami.Felfogtam, hogy ezt nem lett volna szabad megtennie velem.Hogy oka van annak, hogy nem tudok teljesen egész lenni, teljesen boldog lenni.

Még sose volt tartós párkapcsolatom.Még sose volt orgazmusom.Még sose tudtam igazán élvezni a szexet.Még sose beszéltem erről senkinek.Mert ez igenis nagy dolog!