5-6 éves lehettem amikor a szokásos módon átmentem a közeli szomszédhoz játszani (sárga kazettás játékokkal). A fiú nálam kb 6-7 évvel idősebb, bementünk a szobájába majd mondta hogy várjak az ágyon. Elhúzta a függönyt majd bezárta a szobája ajtaját.

Rossz előérzetem volt ezért kértem tőle, hogy engedjen ki majd elővett egy ollót és megfenyegetett, hogy ha megpróbálok szökni vagy hangoskodni akkor elvágja a torkom. Az ágyra kényszerített majd pedig megparancsolta, hogy csókoljam meg a száját. Egy ideig ezt a cselekvést folytattuk majd pedig elővette a nemi szervét és rám parancsolt, hogy vegyem a számba és kezdjem el nyalni. A folyamat közben gyakran öklendeztem majd megelégeltem és rohantam az ajtó felé.

Akkor a fiú nagymamája bekopogott mert akart valamit a fiútól, így kénytelen volt ajtót nyitni, engem pedig kiengedni. Mielőtt kiengedett volna, megfenyegetett hogy ha bárkinek is szólni merek erről akkor megöl. 

Az esetről először egy bizalmas barátomnak szóltam 2013-2014 környékén, szüleimnek csak később szóltam egy család-terápiai beszélgetés során.