2 éves koromtól 6 éves koromig intézetben éltem a nagyobbik húgommal együtt, az 50 éves évek végén és utána is még egy párszor. A szüleink anyám betegségei miatt nem tudtak nevelni abban az időben minket.6 évesen kerültem előszőr vissza a családomhoz,akkor még nem volt semmi baj.

8-9 éves lehettem,mikor a szüleim válni akartak,de,lehet,csak minket akartak szórakoztatni ezzel és engem ,mert apás voltam ,anyám kirakott a társbérletünk konyhájába,apámmal,egy helyiségbe.

Egy éjjel arra ébredtem,hogy apám simogatni kezd,mindenhol,aztán ott,alul is.Aztán mellém feküdt és odadugta a szerszámát,amiről,akkor még azt se tudtam,hogy mi lehet az.Féltem,ő azt mondta,el ne merjem mondani anyunak!Aztán,szinte naponta tette ezt,addig,míg,nem kaptam egy olyan fertőzést,amire már anyámnak is oda kellett volna figyelnie,hogy állandóan vakarozóm és folyásom van.Elmondtam végül anyámnak,ő nem hitte el,azt mondta,biztosan kurválkodtam valakivel.9 éves voltam!!!Apám még évekig szórakozott velem.

Anyám sohase hitte el,mint ahogy,felnőtt fejjel,már apám halála után sok évvel,elmondtam a nővérének is,az se hiszi el!!!!18 évesen férjhez mentem,mert menekültem otthonról.Apám a kisebbik húgomat is kikezdhette, aki 6 évvel fiatalabb mint én,anyánk halála után,aki akkor volt 14 éves,kurva lett belőle.A férjemnek,sok évvel késöbb mertem csak elmondani,de,én a mai napig szégyellem magam,pedig,tudom,hogy nem én voltam a hibás!!HIBÁZTATOM ANYÁMAT,APÁMAT ÉS AZ EGÉSZ VILÁGOT IS!!