Sziasztok. Még soha nem beszéltem erről az egészről senkinek.A legjobb barátnőmnek se.Azok az emberek akik mindent tudnak róla,még nekik sem mertem erről semmit mondani.De nem régen úgy gondoltam, lehet,hogy erről beszélni kellene.

Körülbelül negyedik osztályos lehettem,amikor ez elkezdődött.Sokat járok a nagymamámhoz,ez akkoriban is így volt.Neki pedig van egy fia,aki akkor úgy 28éves volt.Már nem is tudom hogy kezdődött.Hogyan volt az első ilyen alkalom.

Az volt az ő kis "játéka",hogy amikor rossz vagyok megbüntet.Nem kellett nekem semmit csinálnom ahhoz,hogy rossz legyek.Elég volt ha nem úgy néztem rá ahogy azt ő akarta,és akkor felemelt és bevitt a lakás másik felében lévő szobába.(Tudni kell,hogy a nagymamám ekkor otthon volt,de idős állapota miatt lassan tud csak mozogni.)Amikor beért velem a szobába rárakott az ágy kiemelkedő részére és kicipzározta a nadrágom.Majd hátulról felemelt,és belenyúlt az intim zónába.Ezt sosem fogom elfelejteni.Egyszer elkezdte levenni a nadrágját.És csak ruhán keresztül,de éreztem ahogy hozzámér.Még ha volt is rajta ruha,de éreztem ahogy hozzám nyomja.És én hiába kiabáltam,hogy mama segíts,negyedikes koromban még nem tudtam úgy ellenkezni.

Egyszer egy ilyen alkalom után mamám elküldött a boltba.Ő pedig felajánlotta,hogy elvisz kocsival.Útközben azt mondta,ha bárkinek is szólok erről egy szót is,nagyon csúnyán megbüntet.

Úgy éreztem ezt valahol meg kell osztanom,mert nagyon furán félek az összes fiútól aki a közelembe szeretne kerülni.Minden fiútól félek,és nem bízom meg egyikükben sem.Ennek már jó pár éve,de most,hogy ezt leírtam,remélem jobb lesz.