Az én történetem más az itt leírtakhoz képest, azért is, mert fiú vagyok és azért is, mert igazi erőszak nem történt. 7. osztályosok voltunk. Volt egy osztálytársam, akivel sok időt töltöttünk együtt. Egyszer valamiért nálunk aludt. Este amikor lefeküdtünk, megkérdezte, hogy szoktam-e már húzogatni a kukimat.

Szégyelltem neki megmondani, pedig már elég régen minden nap kielégítettem magam. Nem is hitte el, hogy nem csinálom. Azt akarta, hogy vegyük le a pizsamánkat és csináljuk egymásnak Nem akartam, mert féltem, hogy a szüleim észre veszik. Ez őt nem zavarta, pillanatok alatt kielégített, azután magát is. Ezután már mindig akarta csinálni. Bárhova mentünk együtt mindig fogdosni akart. Osztálykiránduláson, strandon, volt, hogy a moziban is. 8.-ban aztán egyszer lebuktunk.

Náluk voltunk, és ott is fogdosott, le kellett vetkőznöm. Alsónadrágban birkóztunk, és ő rám feküdt, a fenekemhez dörzsölte a nemi szervét, amíg bele nem élvezett a nadrágjába. Ekkor csengettek. A szomszéd jött és kérdezte, hogy a szülők itthon vannak-e. Miután megtudta, hogy nincsenek otthon, megkérdezte,hogy mit csináltunk, miért nyitottuk ki olyan sokára az ajtót? Zavarban voltunk, talán valami olyasmit mondtunk, hogy tv-t néztünk és nem hallottuk. Ezt persze nem hitte el. Látta rajtunk,hogy le vagyunk izzadva, kócosak voltunk.Azt hitte, hogy lányokkal vagyunk. Meg akarta nézni, hogy egyedül vagyunk-e? És bejött...Biztosan érezte,hogy nem mondtunk igazat, mert azt monda, hogy ne nézzük hülyének, tudja hogy fogdostuk egymást. Próbáltuk tagadni, de ekkor ő odahívta a barátomat és azt mondta neki, hogy tolja le a nadrágját. Mikor meglátta, hogy az alsónadrágjába élvezett, már tudta, hogy mit csináltunk.

Ettől kezdve kb. 3 éven keresztül rendszeresen fel kellett mennünk hozzá és meztelenre vetkőzve egymást kielégíteni. Ő nem nyúlt hozzánk csak nézett. Amikor vége lett az iskolának, megszűntek ezek a játékok. Ma már szerencsére jó házasságban élek, 2 gyerekem nevelem, de sokszor eszembe jut, hogy mire kényszerített ez az ember. Senkinek sem mertem elmondani, így hát köszönöm, hogy itt ezt megtehettem.