- Köszönetek: 1
segítség
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Segítsetek egy kicsit életeben tartani a fórumot. Kevesebbet vagyok itt jelen, talán azért is, mert a hosszú évek során kiírtam magamból mindent, amit el akartam a témában mondani. De ettől függetlenül a beszélj róla oldal a szívügyem. Segítsetek életben tartani,vegyetek elő régi topikokat, ha van róla még gondolatotok, ne várjátok meg, míg "valaki" ír. Sokaknak van ránk szüksége, a támogatásunkra, a megértésünkre, arra, hogy meghallgassuk őket. Köszönöm.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Akác
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Azért ha pszichológus lennék, ezen a mondatodon eltöprengenék:
Remélem, mások is küzdenek ezzel a problémával. Mármint azzal, hogy jól vannak.
- Akác
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nem kell megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Akármi is történt, szabad boldognak lenni. Ez elsőre nem tűnik könnyűnek, de nem is lehetetlen.
- sólyom
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Akác
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ha számítógép közelébe érsz, olvasd el a "Még újabb kötetlen beszélgetés" 30-31. oldalát.
- sólyom
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Talán tévedtem. Küzdök.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Szeded még a gyógyszert, Ági?Ági40 írta: Szívesen segítek, feladtam én is az írást, mikor láttam, hogy nem reagál rá senki, mert azt gondoltam nem érdekel senkit, és nem is olvassák. Nem éreztem ettől jól magam, és azt is gondoltam, hogy sok vagyok, mint mindig, és nem kíváncsi rám senki.
Talán tévedtem. Küzdök.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Tudom felelőtlenség volt csak úgy letenni a gyógyszet, de akkor ez jó ötletnek tűnt. Szerencsére nem lett ebből gond.
Szerintem
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
A másik, amit gondotam kétségbe esésemben, és talán be merem már ezt is vallani, hogy ha idő előtt hagyom abba a gyógyszert, talán leszek annyira rosszul, hogy még sem fog itthagyni. Majd meglát az utolsó órán, és nem enged el, mert látni fogja, hogy nem vagyok jól.
Hát ez van, nagyon fájt az elválás. Épp elkezdtünk dolgozni az apámmal, aztán vége.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Igen, értelek. És igen, nagyon korai volt ez. És ezt neki is be kellett volna ismernie. Annak ellenére, hogy ismerjük el, nagyon nagy utat jártál be, de szerintem még ezen dolgozni kell. Félve kérdem csak: másik pszichológus?Ági40 írta: Nem vagyok rá büszke hidd el, de teljesen kétségbe ejtett, hogy itt fog hagyni a pszichológusom. Először azt gondoltam, hogy úgy akarom abbahagyni, hogy még járok terápiára. Nagyon féltem, hogy ha abbahagyom vissza foigok esni, és egyedül leszek ebben a helyzetben.
A másik, amit gondotam kétségbe esésemben, és talán be merem már ezt is vallani, hogy ha idő előtt hagyom abba a gyógyszert, talán leszek annyira rosszul, hogy még sem fog itthagyni. Majd meglát az utolsó órán, és nem enged el, mert látni fogja, hogy nem vagyok jól.
Hát ez van, nagyon fájt az elválás. Épp elkezdtünk dolgozni az apámmal, aztán vége.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Viszont voltam az első pszichológusnál. Megbeszéltük, hogy mehetek hozzá ha gondom van.
Szerencsére teljesen helyre került bennem az ő szerepe az életemben.
Itt tartok most.
- Csaba
- Nem elérhető
- Felhasználó
Előre is koszi!