252. történet - Reménytelen, 26 éves nő

Soha nem meséltem el az egészet senkinek még. Olvastam a történeteket és nagyon sokban felismertem magam. Úgy döntöttem kiírom magamból én is. Bár nem hiszem,hogy bármi változna. Úgy 4-5 éves lehettem,amikor elkezdődött anyám apja volt az... Több eset is történt velem. Az első anyukám apja akit öregnek fogok hívni. Úgy 5-6 éves lehettem amikor elkezdődött,bár ki tudja mikor kezdődött, de erre már emlékszem.

Ivott az öreg és mindig fogdosott. Volt 3 szoba náluk, az egyik az ő pihenőszobája volt. Mindig evés és persze ivás után oda ment sziesztázni. Bevitt magával,mondván "aludj a papával". A nagyanyám mindig kint volt közben. Soha nem jött be. Az ajtót nagyon nehezen lehetett csukni és nyikorgott is ha valaki megpróbálta kinyitni. Ez is jó helyzet volt az öregnek.

Mindig magára ültetett, simogatott.. mondta,hogy ugráljak rajta. Dörzsöljem a farkához a kis puncimat. Valahol tudtam,hogy ezt nem szabad, de megtettem. Késöbb már meg kellett fognom a farkát. Huzogatni kellett neki. Mindig simogatta a puncimat. Megfenyegetett, hogy ez a mi titkunk és ha elmondom valakinek nem láthatom többet a nagyanyámat és őt sem.

A nagyanyámat nagyon szerettem és szeretem a mai napig. Bár nem értem ,hogy nem vette észre, vagy ha tudta,akkor miért nem tett semmit.

Mikor fürdött az öreg,akkor is bevitt magával,hogy fürödjünk együtt. Jól megmosta a nunimat meg persze a farkát is. Mostam én is mert mindig megkèrt,hogy csináljam. Emlékszem egyszer megfogtam zuhanyzás közben a másik papám péniszét. Ő egyből elvette a kezem és mondta,hogy mièrt csinálok ilyen,nem szabad. Egyre nagyobb lettem és valahogy éreztem,hogy amit csinál az izgató. Csókolgatta a nemlétező mellem közben símogatta a puncim. Mindig hanyadt feküdt és nekem szemből kellett ráülnöm a nemiszervére. Dörzsölni rajta magam. Egyre jobb volt pedig èreztem,hogy nem szabad.

Aztán nőttem.. még nem mertem magamhoz nyúlni,de már maszturbáltam. Összetekertem a törölközőket és azon ültem. Dörgöltem a nemi szervem,mert jó érzés volt. Már nem szerettem "aludni járni" az öreggel. 2 hetet szoktunk mimden nyáron ott lenni,minden nap molesztált a rohadék.

Egészen 13 éves koromig. Akkor már nem engedtem magam. Olyan 9 èves koromtól nem jártunk oda nyaralni. De mindig sikerült kettesben maradnia velem,olyankor fogdosott. Volt olyan, hogy a nagyanyám főzött közbe meg taperolt a háta mögött.

Anyáméknak nem hiszem el,hogy nem tűnt fel. Elkezdtem éjszakánként bepisilni. Évekig ez ment. Aztán elkezdtem hízni. Folymatosan beteg voltam. Mindig én voltam a legkövérebb az osztályban. Mikor elkezdtek nőni a melleim akkor már ilyeneket kèrdezgett,hogy szőrös már a puncid? Van már kandúr bandi? Simogatott mindig. És most jön amiért gyűlölöm magam. Élveztem.... tudtam,hogy nem normális dolog és nem szabad,de izgatott. Gyűlölöm magamat!!!

A másik eset az unokatesómmal történt. Van egy bátyám aki 2 évvel idősebb, 2 unokatesóm. Az egyik velem egyidős a másik pedig tőlem 4 évvel idősebb. Mindegyik fiú. Még kicsik voltunk. Ez is olyan 6 éves korombam lehetett. A legidősebb unokatesóm,aki akkor lehetett 10 éves már látott pornó filmet. Mindkét unokatesóm és a bátyám is ott volt amikor rajtam mutatta be mit látott a filmben. Mondta ,hogy vegyem le a bugyimat. Én nem akartam,de a fiúk erősködtek. Levettem és ő betette a kukiját nekem. Erre anyám belépett a szobába és a látvány hevében elvert engem... engem... csak engem...

A harmadik eset 24 éves koromban történt a munkahelyemen. Egy targoncás fickó nagyon rám volt kattanva. Mindig mondogatta milyen gyönyörű vagyok (120 kg) Ő olyan 40-42 éves lehetett. Bent voltam egy kis helységbe az asztalnál álltam, mikor bejött és leült mögém. Már akkor nagyon kellemetlenül éreztem magam. Közben beszélgettünk. Egyszer csak mögémgurult a székkel és elkezdett szagolgatni,majd benyúlt a pólóm alá. Símogatott,azt mondta mennyire finom és puha a bőröm. Én meg csak álltam ott lemerevedve,háttal neki. Meg sem tudtam mozdulni. Remegtem,mint.egy kocsonya. Mondta nekem,nem kell izgulni csak ketten vagyunk. Ekkor kirohantam. Szerencsére 1 héttel rá elkerültem onnan,többet nem láttam.

Halálra zabáltam magam a történtek miatt. Senkinek nem tűnt fel,hogy valami baj lehet velem. 19 éves koromban veszettem el a szűzességem. Csak csiklóorgazmust vagyok képes átélni. Fáj ha valaki behatol. Nem élvezem a szexet egyáltalán. Eddig egy olyan kapcsolatom volt,ami kicsit komolyra fordult. Már jóformán nem mertem hozzáérni a sráchoz. Persze hozzájárult az is,hogy őt baromira zavarta,hogy mindig lemerevedem. Képtelen vagyok ellazulni szex közben. Neki elmeséltem, miért van ez. Nem részletesen,csak annyit mondtam,hogy az öreg molesztált kiskoromban. Erre annyit mondott "tudtam". Felkerestem egy szexuálpszichológust. A lehető legrosszabbat. Nem figyelt rám. Nem érdekelte a történetem Egyfolytában azt mondogatta nyúljak be magamnak,fedezzem fel a testem. Nem lett jobb. Véget ért a kapcsolatom. Több,mint 2 éve nincs senkim. Képtelen vagyok a férfiakra nézni.

Ha látok egy kislányt aki felnött férfival van,egyből arra tudok csak gondolni, mit művelhet a gyerekkel. Gyűlölöm magamat! Az egész életemet! Többször próbálkoztam öngyilkossági kísérlettel is. Néha azt gondolom magányra születtem. Jó lesz nekem férfi nélkül. Hiszen úgy sem élvezem a szexet, szex nélkül meg kinek kellek?... az egész a szarházi öreg miatt van. Remélem forog a sírjában!