248. történet - Liza,16 éves

Sziasztok Szeretném leírni a történetemet. Az én történetem 8 éves koromban kezdődött...egy átlagos nap volt Itt voltak az ismerőseink..a felnőttek kicsit többet ittak..főleg az apám. Bejött a szobámba,én már alváshoz készültem Emlékszem benyúlt a pólóm alá, és a nemi szervemet fogdosta.. Levette rólam a bugyimat... Nem tudtam mi történt,és miért csinálta ezt,de azt hittem nem csinálja többé.

Tévedtem. Eltelt egy kis idő,és újból csinálta. Ez 14 éves koromig folytatódott így,csak egyre durvábban. Akkor este megerőszakolt és azt mondta hogy én vagyok az egyetlen nő az életében és hogy imád és csak jót akar nekem... Miután ezt megtette megpróbáltam öngyilkos lenni...nem birtam tovább.De nem sikerült.

Tudtam hogy senki sem hinne nekem.Anya sem vett észre soha semmit.A próbálkozásom után muszáj volt elmondanom. De anya nem hitt nekem. Apának hitt.... Utána az apám többször is megerőszakolt,míg végül egyszer anya ránk nyitott és végre nekem hitt Kidobta apámat a házból...minden nap elmondja hogy azóta is gyűlöli magát amiért nem nekem hitt De rajtam ez nem segít..azóta is depressziós vagyok és személyiségzavarom van,az alkoholba és drogba menekülök.. Köszönöm hogy elmondhattam a történetemet.