163. történet - Nebáncsvirág, 38 éves nő

Azzal kezdeném, hogy nem mindig az Apa a mumus ilyen esetekben talán az én 2 történetem ezt igazolni tudja. 1983. nyarán elváltak a szüleim a válás után is még sokáig 1 lakásban éltünk 5-en. Én Édesapámmal maradtam mindig nagyon apás voltam Anyámmal a kapcsolat nagyon rossz volt folyton brutálisan lelkileg és sokszor testileg is bántalmazott többed magával (a 2. férjével is!) a környezetemből. Anyám elég buja életet élt a testvérem mégis vele akart maradni meg Anyánk 2. férjével. Én meg Apához ragaszkodtam.

Alig múltam 8 éves, 1984. augusztusában történt az első eset. Akkoriban 6 lph.-as társasházban laktunk s a szélső lph.-ból az az egyik fiatal lánnyal egy közös ismerős lány révén haverkodtam össze, aki neki osztálytársa volt. Felmentünk egy hétfő du. játszani hozzájuk, majd egy idő után hazaérkezett a lány apja is, aki a lánya oszt.társnőjét ismerte engem viszont még nem. Nagyon kedves volt velem, Ő is beszállt a játékba majd a játék alatt folyton tőlem kérdezősködött mint aki megakar ismerni. Nagyon kedves szimpatikus férfi volt szinte élveztem, hogy végre valaki rendesen bánik velem kedves hozzám, hiszen se a rokonságban se a suliban a családban meg Édesapámat leszámítva senkinek nem voltam fontos, mindenki utált s csak elnyomni meg bántani tudtak. Talán ezért is voltam azon időben igazi vadóc lányka. Úgyhogy szinte nagyon jól esett, h. van egy felnőtt férfi még ha valamelyest idegen is, aki kedvesen bánik velem. A játék után a lányok lementek még játszani én meg egyedül maradtam a havernő apjával. Beszélgettünk majd elkezdett tapizni fogdosni, benyúlt a bugyim alá és simogatta a lábam közti területet. Nem tudtam ezt mire vélni akkor még, fúrcsáltam a dolgot, de végig barátságos és kedves volt. Nem emlékszem többre, viszont mikor Anyámnak megemlítettem mi történt, csak annyit mondott erre: "Ő csak megszeretgetett"! Annyiban hagytam a dolgot, gondoltam ha megszeretgetett, hát megszeretgetett, igyekeztem elfelejteni.../Persze a mai napig nem tudtam/

Közben a '84-'85-ös tanévben új iskolába kerültem. Ekkor hatalmas nagy metamorfózison mentem keresztül, kezdett széles látóköröm kialakulni, ismerkedtem természetfölötti dolgokkal is, kezdtem tanulni mit szabad és mit nem s mi a bűn, mi nem az. Ehhez hozzájárult, h. még '85. nyarán autóbalesetet szenvedtem, minek következtében eléggé befelé forduló kezdtem lenni. A balesetből nehezen gyógyultam fel s már otthon voltam mikor a 2. szexuális inzultus megtörtént: még járó -medence- gipszben voltam Édesapának el kellett mennie ügyet intézni addig az alattunk levő idős szomszéd néni -aki gyakorlatilag afféle pótnagymama volt nekem- vigyázott rám. De neki is egy idő után el kellett menni az ebédért s szerencsétlenségemre betért hozzánk a fölöttünk levő lakó - aki a közös képviselő volt ekkor a lph.-ban s aki ma már nem él, s akit nevezzünk Misinek mert ez volt a keresztneve. Szóval felajánlotta, míg Apa nem ér haza ill. a szomszéd néni haza nem jön az ebédért való hozatalból addig vigyáz Ő rám. Felvitt a lakásába s éreztem, h. valamit akar ami nekem nem lesz jó. Emlékeztetett arra, h. a nyár folyamán amikor a kórházban meglátogattak panaszkodtam arról, h. a nővérek kifogásolják h. "dolgom intézésénél kifolyik az ágytálból a vizeletem, mert úgy pisilek mint egy fiú" s erre fel vette a bátorságot ahogy mondta: "csak megakarom nézni, h. tényleg fiú vagy e vagy lány" Mialatt ezeket mondta már az ágyra lefektetett, s benyúlt a lábam közé s elkezdett ott simogatni a nemi szervemnél egyre intenzívebben. Könyörögtem ne tegye, hagyjon békén. A végén elsírtam magam, s csak ekkor hagyta abba, mialatt kérdezte: "Szégyelled?"

Nem mertem szólni Apukámnak meg a pótnagymamámnak erről a dologról éveken át, s haragudtam is rájuk, hogy magamra hagytak ezzel az állat emberrel, meg egyébként is ha szóltam volna Apámnak, Ő biztos, hogy dühében meg is ölte volna azt az embert, s ne felejtsük el, h. abban az időben még volt halálbüntetés Magyaro.-on, s vagy kivégezték volna emberölésért az Apám, vagy életfogytiglant kapott volna én meg mehettem volna intézetbe, ill. állami gondozásba vagy ahhoz a nőhöz, akit anyámnak kell tudjak meg a vad barom cikizős férjéhez ahol aztán pokol lett volna az életem! S Egyébként mikor Anyámnak ezt elmondtam idővel ugyanazt reagálta, mint az 1 évvel azelőtti esetre: "Misi bácsi csak megszeretgetett!" Évek múltán már nem laktunk ott, de a "pótnagymamát" sűrűn visszajártam meglátogatni de már tini voltam akkor újra elkezdett Misi szexuálisan inzultálni, volt példa, hogy csak azzal a feltétellel engedett be a lépcsőházba, ha bedugom a nyelvem a szájába, mert Ő nyelves csókra vágyik! Természetesen nem tettem meg, de valós a gyanúm, h. a lph.-ból más fiatal lányoknál is próbálkozott ez az undorító gazember! Úgy érzem ezt a múltbeli inzultusokat az Isten se mossa le rólam soha, mert nem tudok megismerkedni senkivel, képtelen vagyok rá, sokszor már azt érzem ezek végett az élmények végett olyan vagyok mint egy döglött romlott hús, amire csak a férgek meg a döglegyek járnak ill. még azok se, mert nincs undoruk "enni" engem, nem hogy még tisztességes ember felfigyelne rám!