151. történet - Robi44

Itt egy csomó nő akit molesztáltak, és a férfiak? Nem hiszem hogy mi kevesebben lennénk, csak talán jobban szégyeljük. Én leírom velem mi történt. A szüleim megcsalták egymást és elválltak, még 12 éves koromban. Anyámmal maradtam aki férjez is ment gyorsan. A férjről kiderült a boldogító igen után, hogy egy verekedős piás barom. Anyám aztán elküldte és egy darabig egyedül éltünk.

Egyszer amikor hazamentem az ikolából 14 évesen, anyám a szobámban várt. Hálóing volt rajta és éreztem, hogy ivott. Odaállt elém és megkérdezte, hogy mit csináljon? Visszaengedje a barmot és éljünk vele, mert neki nagyon hiányzik egy férfi támasza. Én még teljesen naív voltam, soha nem volt barátnőm és a szex a Tv-ben látott csókolózásból merült ki. Meg se fordult a fejemben, anyám kérdésének az igazi jelentősége. Azt mondtam neki, hogy nem kell a barom, majd el leszünk ketten, és én mindent megteszek neki amit csak akar.

Elém állt és azt mondta öleljem meg. Megöleltem, aztán pusziljam a nyakát, megpusziltam. Lenyúlt letolta a nadrágom, az ágyra tolt és rámült. Nem értettem igazán mi történik, csak éreztem, hogy nincs rajta bugyi és meleg és nedves és hangosan zihál. Ez volt az első az életemben. Önkéntelenül de orgazmusom lett. Nem beszélhettem rólla, mert ha igen akkor elvisznek és börtönbe zárnak. Ő ezt mondta. Aztán még jónéhányszor használt. Álltalában le kellett feküdnöm és Ő részegen rám mászott és kielégítette magát. Nem emlékszem, hogy hogyan viselkedtem vele az ágyban, de nem ellenkeztem.

Ez nem volt elég, a kebel barátnőjét is megosztotta velem. Át kellett mennem hozzá és segítenem kellet neki valamilyen ürüggyel. Amikor odaértem, emlékszem egy pólóban és egy szál bugyiban fogadott. Ahogy bementem bevezetett a hálószobába és kerek perec közölte, hogy most vele kell lennem, vagy elmond mindent a rendőrségnek. Megijedtem és hagytam neki. jó néhányszor együtt kellett lennem vele.

Így visszatekintve szerencsére nem nyomorított meg nagyon a dolog. Az tény, hogy az első barátnőm szinte az anyám lehett volna, de rendes volt velem és mindent megtett, hogy aztán velem egykorú lányokkal kezdjek. Valószinűleg neki köszönhetem, hogy most normálisan élek.