117. történet - Klaudia, 18

Ugy 8-9 eves lehettem, amikor a szuleim tartottak egy kisebb "barati" osszejovetelt. Emlekszem, hogy volt 1-2 ember aki tobbet ivott a kelletenel igy mi az ocsemmel felmentunk az emeletre aludni. Mar eleg keso lehetett amikor arra ebredtem, hogy valaki jon fel a lepcson, akkor meg azt hittem apu vagy anyu jon fel, mert vege a "bulinak" es megnezik mi a helyzet velunk.

A bulinak tenyleg vege volt, de nem anyu vagy apu jott fel a lepcson, ok mar aludtak. Apu egyik ittas munkatarsa volt az, bejott a szobaba ahol ketten voltunk az ocsemmel, azt hitte mind a ketten alszunk, de en fennt voltam, lattam ahogy levetkozik es ledobja a ruhait, nem mertem megmozdulni, en az agy szelen fekudtem az ocsem pedig belul aludt. Odafekudt mellem, en mindig csak egy poloban alszom, akkor is csak egy polo volt rajtam. Amikor lefekudt egyre kozelebb jott hozzam, es elkezdett simogatni, fogdosni... Mar alig kaptam levegot, bepanikoltam... Ekkor mar a nemiszervet dugtosta hozzam! Erot vettem magamon es sikitani kezdtem mikozben felugrottam az agybol es felkapcsoltam a villanyt! Erre o felpattant felkapta a ruhait es leszaladt az emeletrol, majd nagy ajtocsapkodassal elfutott! En lementem anyuekhoz akik felkeltek az ajtocsapodasara, mindent elmondtam nekik. Nem tudom fel e fogtak mert felig aludtak meg, de tobbe nem is hoztam fel a temat!

Azota elkoltoztunk onnan a szuleim elvaltak azt az embert pedig sohasem lattam, de a mai napig emlekszem ra. Rengetegszer volt mar buntudatom szeretkezes utan es neha undorodom tole, van hogy ugy erzem rossz dolgot csinalok! Soha nem tudtam igazan megnyilni egy parkapcsolatban eddig! Viszont amiota a jelenlegi parommal egyutt vagyok kezdenek enyhulni az eddig 2-3 hetente jelentkezo emlekek, ugy erzem neki barmit elmondhatok es el is mondok, igy errol is tud! Teljesen megnyiltam elotte, nem vagyok zarkozott. Es a szex korul forgo elmeleteim is csokkentek! Koszonom, hogy leirhattam!