104. történet - Ghilmo, 20 éves nő

Őszintén szólva nem tudom mit várok ettől, hogy leírom a történteket talán valami felszabadítást másoktól esetleg hogy valaki megérti mi történt és el tudja mondani miért. 6 éves voltam mikor az anyám alkoholista lett és azután csakis olyan férfiakat hozott az én és a húgom életébe akik a legszebb szóval élve is csak szemetek voltak.

Főként engem de a húgomat is bántalmazták, lelkileg és testileg is. 9 éves voltam azt hiszem anyám akkor egy 40 körüli csávóval volt együtt akinek eléggé perverz gondolatai voltak arra kényszerített engem és a húgom hogy csókolózzunk és fogdossuk egymást aztán azt mondta őt is kényeztessük, megmondtam neki hogy én mindent megcsinálok de a testvéremet haggya békén ő még kicsi és nem szeretném ha belekeveredne ilyesmikbe, ennyi is bőven elég volt,azt mondta hogy rendben de akkor nekem mindent meg kell csinálnom amit parancsol és nem szólhatok senkinek.

Családom nem igazán van anyámon és a húgomon kívül csak a nagymamám van de ő messze élt tőlünk, így senkitől nem kérhettem segítséget. 

14 éves koromig szinte minden nap vagy lelkileg terrorizált vagy megerőszakolt, akkor anyám végleg kidobta, de akkor sem miattunk hanem csak azért mert a férfi már nem akart vele baszni és nem látta el anyagilag sem úgy mint régebben,azt hittem ezzel fellélegezhetünk de minden csak rosszabb lett,az anyám alkoholizmusa durvábbra fordult és nem telt el úgy nap hogy ne kaptam volna szóbeli vagy testi bántalmazást.

Mikor a húgomat is elkezdte verni akkor elkezdtem pénzt gyűjteni-inkább nem mondom milyen módszerrel-hogy 18 évesen elmehessünk a húgom meg én,de sajnos ezt már nem érhettem meg,az anyám az egyik részeg pillanatában agyonverte a testvéremet aki 2 hetes kóma után belehalt a belsővérzéseibe.17 voltam mikor mindez történt és mire végre felelősen magamról dönthettem el is mentem az otthonból ahová kerültem anyám elítélése után,megfogadtam hogy vissza se nézek és eddig egészen jól tartom magam. Egész sokszor vannak öngyilkos gondolataim éppen 3 napja is volt és majdnem megtörtént,nem tudom igazából miért élek nincsen senkim és én is csak egy senki vagyok.