38. történet - Névtelen, 23 éves nő

Sokat gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e. Végül vettem egy forró fürdőt és egy nagy levegőt. Nekem hála az égnek nem az Apukámmal vagy az Anyukámmal, illetve annak valamelyik élettársával volt ilyen incidensem. Az én történetem egy kis faluban annak is az iskolájában esett meg. Az iskola ahova jártam aprócska. Minden osztályból csak egy volt. 5. osztálytól felfelé minden teremnek megvolt a maga funkciója. Aznap amikor az esemény történt, épp a 4. osztályban volt a napközi.

Az egyik napközis társam lecke írás közben odaszólt, hogy ha végeztünk beszélni szeretne velem. Csak annyit mondtam neki, hogy rendben. Nem láttam és nem is sejtettem semmi rosszat a dologban. Picit furcsállottam csak hiszen nem voltunk valami nagyon jóban. Végeztünk a házi feladatokkal, és kimentünk a teremből. Azt mondta menjünk be a rajz terembe. Bementünk. A többi már nem rémlik ilyen világosan.

A lényeg hogy elkezdtünk beszélgetni teljesen ártalmatlan dolgokról. Arra emlékszem hogy szóba került az is hogy tetszem az egyik iskolatársunknak meg hogy ő már másodszorra járja a nyolcadikat. Aztán arra kért hogy vegyem le a nadrágomat. Azt hittem viccel. Hát nem viccelt. Lerángatta rólam azt is meg a bugyimat is. Emlékszem hogy próbáltam a szabadon lévő kezemmel magamon tartani a ruhámat. Mind-e közben ő az egyik kezével betapasztotta a számat a másikkal pedig a nadrágom feszegette. Azt mondta hogy csak engedjem meg hogy egyszer bedugja. Sírtam, kiabáltam, de hiába ő volt az erősebb. Azt mondta ha csendben maradok elengedi a számat. Így is lett. Majd ezt mondta, CSAK EGYSZER. Beleegyeztem.

Megtörtént, azonnal menekülni akartam de nem engedett. Azt mondta NEM VOLT JÓ, MÉG EGYSZER. MEGINT MEGTETTE. Zokogtam, mikor elengedett felöltöztem és az ajtó felé indultam, amikor megfogta a kezem és azt mondta: ha kérdezik elestél azért sírsz. Voltam körül belül 9-10 éves. Most is feláll a szőr a hátamon. Valószínűleg ennek következménye lehet, hogy nemigazán vagyok aktív szexuálisan és nem igazán szeretem ha simogatnak, ölelgetnek, puszilgatnak. Ennek persze a párom nem örül. Neki elmondtam mi történt velem. Persze nem ilyen részletesen. Ezen az egy alkalmon kívül nem történt más. Utána elballagott és nem tudott bántani.