Oszd meg, hogy segíthess!

 

Az en tortenetem meglehetosen bonyolult es kodos. Azert hasznalom a kodos szot, mert rengeteg mindent blokkolt, es a mai napog blokkol az agyam. Nehez gyerekkorom volt....nem is volt. Olelesben, szuloi pusziban, szeretlek szo elhangzasaban sosem volt reszem.

Anyukam sokszor vert,mindenert.Semmi nem volt jo amit csinaltam. Lekurvazott 10 evesen. Sosem ertettem.Alkoholistak voltak, apu is, o is. Egymast tettek azza. 4 fiu testverem van.Szegenyek voltunk, sokszor a tankonyvemet sem vettek meg, vagy etel nelkul mentem iskolaba.Volt h elajultam enekkar elott.A sok balhe, verekedes ,nem alvas, siras, veres mellett amire tisztan emlekszem, hogy lattam a legidosebb fiutestveremet maszturbalni tobbszor.Emlekszem,h megkerdezte meg akarom e fogni.Volt,hogy kerte mutassam meg a puncim,mert nem hiszi el,h szoros. Ezek amikre tisztan emlekszem.

Minden egyeb homalyos.Csak erzesek.MINTHA megtortent volna, MINTHA anyut hallanam ahogy azt mondja "ne merj a lanyhoz nyulni tobbe" apunak. De volt olyan is h azt mondta " ott van, dugd meg a lanyod."

MINTHA ereznem apam alkoholbuzos lehelletet magamon.MINTHA emlekeznek ahogy kivesz az agybol es simogat. De nincsen meg tisztan.Egyszeruen nem tudok tisztan emlekezni.

Csak azt tudom,h amikor az utcan egy apukat a kislanyaval latok, betegesen figyelem hogyan er hozza.HOgy minden ferfi gyanus aki kislannyal van. HOgy undorodom az idosebb ferfiak tekintetetol. Hogy rettegeg a gondolattol,hogy valaha kislanyom less, mert nagyon fogom felteni.HOgy keptelen vagyok ferfiakkl rendes kapcsolatot epiteni. ( heterosexualis vagyok).Bizalmatlan vagyok, es rettegesben telnek a napjaim, felek h megeroszakolnak, de olyan erosen h lenyomja az elmemet sokszor.

Ez az en tortenetem.Ami nem is igazi tortenet, cask sejtelmek. Apukam meghalt.Hat eve.Anyukamon erzem h felszabadult, de sosem mertem megkerdezni,h tortent e valami.

Mert ha igen, tudom h tudja.

Go to top