Oszd meg, hogy segíthess!

 

Nagyimnál voltunk lent. 12 éves voltam. A saját apám késő este bejött a szobába mikor már aludtam és engem nézett. Aztán benyúlt a nadrágjába, és csúnya szóval elővette a péniszét és önkielégítést hajtott végre miközben engem nézett.

Édesanyám akivel egy szobában aludtam arra ébredt fel, hogy apám törölgeti a péniszét. Azonnal rájött, hogy mit művel. De NEM tett semmit. Nem dobta ki vagy kiabált volna vele vagy hívta volna a rendőrséget. Semmit nem tett. Két nappal a megtörtént eset után, akkor mér itthon voltunk a saját lakásunkban, édesapám bejött miközben fürödtem. És molesztált. Azt mondta, ne szóljak anyunak, mert csak kiabálna velem.

Sok év telt el azóta, de gimi alatt nagyon szorongtam. Nagyon nehezen ismerkedtem főiskola alatt és néha most is. Mert egy férfi akit egy társkereső oldalon ismertem meg, megerőszakolt még 2011ben. Nagyon nehéz volt utána ezt feldolgoznom. Iszonyatos volt, rejtegettem magam, fiúsan öltöztem, nehogy észrevegyenek hogy nő vagyok és megint megtörténjen. Aztán később találtam egy fitnesstermet, ahol egy igazán kiváló nő oktatót ismertem, meg, aki combatot oktatott. A combat lényege a levegőbe box és az önvédelem keveréke. Ő rendőr volt, így a bizalom maximális volt és most is mert szinte nővéremnek tekintem. A legjobb ember a földön!

Ez adott erőt a pszihológushoz való járás után, hogy megvédjem magam az ilyen nagyon nem kedves alakoktól! Szóval kétszer tört ketté bennem a dolog. Még most sem dolgoztam fel teljesen, de remélem sikerülni fog.

Go to top