Oszd meg, hogy segíthess!

 

Sziasztok, én egy apuka vagyok, van egy nagyon kicsi lányom akit sikeresen elválasztottak tőlem, olyan egyszerűséggel, hogy visszaélve a törvényekkel nem engedték vele a kapcsolatot s ezáltal elidegenítették amit a javára írtak a döntésnél. Eltiltottak tőle, mert sikeresen kiprovokáltak egy olyan cselekményt aminek következménye automatikusan ez. S hogy hogyan érték ezt el? Elmondanám az utolsó esetet ami inkább ide vonatkozik (az oldal témáját tekintve).

Ex-em nemrég ismételten megkeresett, hogy kislányunkat a párja molesztálja s teljesen kiakadt rá mert ezt a kislányunk mondta el neki. Nagyon kiakadtam s ami ezek után történt csak még rosszabb lett. Azonnal jeleztem is a problémát a gyermekvédelmi szervek felé akik az eltiltás miatt szóba se álltak velem s kiderült az anya nem jelezte a problémát ezért nem tudnak mit csinálni. Előre gondoltam akkor is hogy mi lehet a célja ezzel s a következő találkozásunkkor be is bizonyosodott. A párjával jót nevettek rajtam hogy ez milyen jó "poén" volt. Nekem nem volt az s kétlem, hogy a kislányomnak is az lenne ha valóban történik ilyen.

De egyszerűen felfoghatatlan hogy a gyámügy erre se reagál semmit. S ha mégsem "poén"? Legszívesebben ott helyben letéptem volna pár testrészét mindkettőnek, de pont az ilyen viccelődéseik miatt vagyok eltiltás alatt is. De mi van ha bármi is igaz belőle, hogy kislányommal visszaélnek s az anyjának ez csak egy jó "poén", vagy aktív/passzív szereplője az egésznek? Mit tegyek mert a gyermekvédelmet nem érdekli mi történik s milyen helyzetben van kislányom, én aki eddig is a jogait, s érdekeit védtem pedig eltiltottak tőle. Ha cselekszem akkor ismét csak én vagyok a "rossz" ha nem teszek semmit akkor szintén, én örömmel cselekednék s mártanám őket savba s még ezer megoldásom lenne rájuk, de nem tudhatom, hogy csak "poénkodnak" hogy ismét ezzel bizonyítsák milyen vagyok szerintük, vagy valóban molesztálják a kislányom, de ebben senki nem akar segíteni, hogy kiderüljön az igazság, de ha a kezembe veszem akkor is csak én leszek továbbra is a rossz s senki nem fog foglalkozni azzal mi történt kislányommal. Nagyon szomorú ez a helyzet.

Go to top