Oszd meg, hogy segíthess!

 

Mindig zavart, hogy az apai nagyszüleimnél az esti fürdéshez a szobában kellett levetkőznöm és a nagyszüleim előtt, többek között a nagyapám előtt meztelenül kellett a fürdőszobába vonulnom. 4 év körüli lehettem, mikor szokás szerint nyáron a szünetben ők vigyáztak rám. Ott nyaraltam. A nagyanyám elutazott vidékre az Ő anyjához és kettesben maradtunk a nagyapámmal.

Nem emlékszem, hogy pár nap vagy csak egy napon történtek a dolgok.. Mivel délutáni alvás volt és meleg is, így lefektetett a kisszobába aludni. Kérdezte, hogy odajöjjön-e ő is. Mivel ritkán tudtam aludni, hogy ne unatkozzak igent mondtam. Kérdezte, hogy melegem van-e, mert neki az volt. Lekerült a ruha mind a kettőnkről. Akkor én még soha nem láttam férfit meztelenül, és semmi rosszat nem gondoltam. Simogatni kezdte az arcom, aztán egyre lejjebb csúszott a keze.Nem emlékszem pontosan, hogy került a keze a szeméremajkaim közé. Azt tudom, hogy végig beszélt hozzám. Kérdezgetett. Hogy jó-e amit csinál. Én azt feleltem, hogy igen. Nem éreztem semmi különöset, egyszerűen csak furának találtam, hogy olyan helyen simogat, ahol még senki. Mikor megpróbálta az ujját betolni, valószínűleg felszisszenhettem, nem folytatta, hanem újra a szeméremajkakat és gondolom a csiklót próbálta izgatni.

Aztán, nem tudom, de arra emlékszem, hogy felállt a hímvesszője. Fogta a kezem és vezette, ahogy elkezdtem kiverni a falloszát. Arra is emlékszem, hogy megkért pusziljam meg a végét. Valami fehér sós, jelent meg a hímvessző végén, akkor nem tudtam mi az...ma már tisztába vagyok vele, hogy mi történt. Amikor megpusziltam, megkérdeztem, hogy mi ez a fehér. Mondta, hogy azért van, hogy jobban csússzon a kezem, és kérte kapja be. Megtettem...A kezemen folyt végig az ondó. Fura volt. Mikor végeztünk, elküldött fürdeni. Bejött utánam és megmosdatott, alaposan, mindenhol. A nemi szerveket is, amit eddig soha nem tett meg, hiszen nagy lány voltam és már magam fürödtem. Úgy emlékszem másnap is játszottunk ilyet. Azt mondta, hogy így majd nem fogok meglepődni, tudni fogom milyenek a férfiak, s ez a mi titkunk. Senkinek nem mondhatom el. Nagylánynak éreztem magam, a bizalmától, és hogy van egy olyan titok amit csak rám bízott. Nem emlékszem, hogy fájt volna, vagy kellemetlen lett volna akkor. Sőt vártam a másnapot, hogy újra játszunk. Sokkal kevesebbet simogatott, inkább nekem kellett őt simiznem és puszilgatnom...ott...

Ezt követően ha bármikor náluk voltunk és kettesben maradtam vele, elkezdett fogdosni. Belenyúlt a bugyimba, vagy nekem kellett lehúznom a bugyim, hogy megnézhesse szőrösödik-e már. Erre a kérdésre emlékszem. Sokszor feltette nekem és minden alkalommal meg is nézte..pedig valószínű, hogy két hét alatt nem lép pubertás korba az ember...Fogdosta a mellem és puszilgatta, hogy majd ha nagy lesz akkor is meg fogom engedni neki ezt? Én igennel válaszoltam. Mikor valóban nagyobb lettem, olyan 10-11 év körüli még mindig folytak közöttünk ezek a dolgok. De mivel anyuék elváltak szerencsére ritkábban mentünk hozzájuk.

Emlékszem volt egy nyári konyhájuk. Anyu bent maradt a nagyanyámmal, engem a papával küldtek ki, hogy egyek valamit. A nagyanyám folyton azt hajtogatta, hogy milyen kövér vagyok. Akkor nem voltam túlsúlyos, de valóban testes gyerek voltam. Erős testalaktű nagy csontokkal, amit egyébként az Ő ágán örököltem. Abban az időben már menstruáltam és elkezdett a mellem is fejlődni, egyre jobban zavart a nagyapám érdeklődése irántam. Már nem szívesen húztam le a bugyim neki, de ha nem húztam le, odaült mellém és belenyúlt, vagy csak egyszerűen benyúlt a két lábam közé.

Ennek az vetett véget, hogy nem mentünk többet hozzájuk. Az, hogy mit okozott, nem tudom..illetve mivel tanultam pszichológiát és áldozatvédelemmel is foglalkozom, illetve tudom a szexuális életemből mi az amitől pánikba esem....tisztában vagyok..csak avval nem..hogyan tudnék magamon segíteni..hogy ne érezzem, hogy én is akartam..mert jól esett...már halott volt a nagyapám mikor először elmertem két szó erejéig mondani anyámnak. De mivel láttam, hogy halálra rémült, majd megkérdezte, hogy jól vagyok, én azt feleltem, hogy igen...ennyiben is maradt a dolog...

Go to top