segítség,szeretném szeretni

  • karácsony
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 3 hónapja #9259 Írta: karácsony
karácsony válaszolt a következő témában: segítség,szeretném szeretni

Május írta: Jók a cikkek.

Én mindig arra a számítok, hogy a pasik bántani fognak. A legjobb barátnőm azt mondta, ha bánt egy pasi, azt fel kell ismerni, nem kell hagyni, ott kell hagyni, vissza kell bántani. De eltűrni tilos. És az életnek nem úgy kell nekiállni, hogy bántani fognak, mert nem az az alap.


Na igen. Ehhez kell sok munka. Mert aki az abúzus által olyan élményeket szerzett h egy felnőtt párkapcsolatba lépéskor eleve fél vagy mint Királyliliomnak rossz az érintés annak ezek a sorok nem segítenek. Mert így a világ összes pasija bántalmazó számára eleve és számomra is és mindenkinek aki szorong egy szerető helyzetben. Nekem az a visszaélés első lehetősége és fogalmam sincs h amúgy ki bántalmazó és ki nem az. Mivel másként viszonyulok mert ebben sérültem. Hiába nem lehet úgy hozzáállni h nincs veszély. Az van az első pillanattól kezdve és próbálok tisztánlátni. Marha nehéz ez...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #9327 Írta: Királyliliom
Királyliliom válaszolt a következő témában: segítség,szeretném szeretni
Köszönöm kv. Elég bizonytalan a helyzet,kezd ijesztővé válni,miután el olvastam a linkeket

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #9329 Írta: kv
kv válaszolt a következő témában: segítség,szeretném szeretni

Királyliliom írta: Köszönöm kv. Elég bizonytalan a helyzet,kezd ijesztővé válni,miután el olvastam a linkeket


Most is csak azt tudom mondani, hogy hallgass a belső hangra, és halld meg, hogy valami jó vagy rossz neked. Ne magyarázd meg ezzel-azzal, csak nyisd ki a lelked és figyeld meg, ha rossz érzésed van, tudni fogod a választ. És ha meghallod, ne tétovázz, hanem cselekedj összhangban vele, nem vagyunk kislányok, nem kell elviselni semmit, amit nem akarunk. Tudom, hogy nem könnyű, még néha saját magamat is emlékeztetnem kell arra, hogy van választásom és az nem a behódolás az erősebbnek. Hallgass a szívedre! Mi is, te is erős vagy. Nem azért éltük túl, hogy felnőttként is elnyomhassanak. Kell annyira szeretni magunkat, hogy ne hagyjuk, hogy bántsanak, pláne ne szeretetbe és szerelembe burkolva a kényszert. Légy fontos annyira önmagadnak, hogy azt tedd, ami jólesik. Nekünk is fontos vagy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #9342 Írta: jelen
jelen válaszolt a következő témában: segítség,szeretném szeretni
Kv teljesen ertem es egyetertek azzal amit leirsz de hogyan kell ezt csinalni? Hogy kell felismerni azt h nem csak kihasznalni akar egy ferfi? En mindenkibe a rosszat latom.Pedig nem ezt akarom. Es neha szemetnek erzem magam emiatt mert elviccelodok en barkivel de van egy pont es nincs tovabb. Ettol szeretnek megszabadulni h ne ilyen legyek. Hogy nem lehet hulyiteni szorakozni mindenkivel. De kozbe meg azt is gondolom h miert ne hisz ezek csak ferfiak egy nagy nullak szenvedjenek csak. Mindekozbe azt latjak korulottem h barkit megkaphatnek megvan mindenem olyan kozegben mozgok ami jonak mondhato de csak en erzem mennyire szenvedek. Ugye ertitek mi a bajom? Mi bant? Mi a megoldas? Van egy "baratom" o tud a felelmeimrol ot vmelyest kozel engedtem magamhoz ot nem akarom bantani de megis azt erzem nem birom sokaig bantani fogom nem akarok leragadni mellette ot egyebkent megcsak fel se vallaltam masok elott. Undorodom magamtol is. Neha nem. Ez valtakozik bennem. Nektek is volt ilyen vagy csak en vagyok ilyen gaz???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #9344 Írta: kv
kv válaszolt a következő témában: segítség,szeretném szeretni
Jelen...

az a legnagyobb baj szerintem, ha az ember általánosít...

" ezek csak ferfiak egy nagy nullak szenvedjenek csak."

Egyénileg kell nézni az embereket, nem pedig bőrszín, rassz, anyagi helyzet, se pedig nem alapján. A szívüket kell nézni. Mert igen, van sok kihasználós pasi, de nézzünk körül és valljuk be őszintén, h nőből is van. Nehezen tudom elképzelni, hogy szeretne engem őszintén bármelyik párom, ha közben mélyen magamban azt gondolnám róluk, h a pokolba velük és max gyereknemzéshez kellenének és max, h eltartsanak, ha egyáltalán összekötném az életemet bármelyikkel is merő szánalomból. Érzed, amit írok? Nekik is vannak érzéseik, meg lehet őket bántani, van szívük. nem mind rossz, és nem mind nulla. Persze, van olyan is, de nőből is. Mi sem vagyunk angyalok, de nagyon nem. Azt tudom, h a pasik (az értelmesebb pedig pláne) pontosan tudja, hogy mit gondolsz róluk és érzel irántuk. Nehéz elképzelni, hogy ha ezt érzékelik, akkor pozitívan fordulnak a lenéző hozzáállásodhoz - bocsánat, ha kemény a megfogalmazás. Nem áll szándékomban megbántani.

Az igazi férfit nem lehet átvágni, látja, hogy kik vagyunk belül. Pont úgy fog viszonyulni hozzánk, ahogy mi hozzá. Nem azt mondom, h minden férfi "igazi" férfi. De aki nem az, vagy épp számunkra nem az, azzal meg minek foglalkozni? A baj csak az, h így azt is elriaszthatod, aki számodra az igazi lenne. Kit vonz a felé irányuló negatív előítélet?

Az előítéletek lett légyen akár pozitív, akár negatív, elnyomják a belső hangot. Ki kell nyitni magunkat, kinyílni mint egy virág, hogy a megfelelő pillangó megtaláljon. Csak nehogy a közeledésekor átváltozzunk rovarfogóvá. Ott vége a dalnak.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja kv által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.645 másodperc