Oszd meg, hogy segíthess!

 
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Téma: Moderátori üzenetek

Moderátori üzenetek 2014 máj. 11 21:58 #103

Ma délelőtt kaptunk egy táblára szánt üzenetet, Feketerózsa névvel. Együttérzésünket szeretnénk kifejezni az illetőnek, ám az oldal kizárólag gyermekkorban elkövetett szexuális abúzussal foglalkozik, ezért nem került ki táblára az üzenete.Amennyiben valamit félreértettünk, fel tudja venni velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 máj. 20 12:57 #144

Rengeteg történet és mondat érkezett hozzánk a mai napon. Folyamatosan dolgozunk, de jó pár órába beletelik, mire utolérjük magunkat. Türelmeteket kérjük, minden ki fog kerülni, csak egy kis időre van szükségünk. Bátran vagytok, örülünk nektek!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 máj. 22 06:09 #204

Ne feledjétek: senkinek, semmi szín alatt ne adjatok meg e-mail címet a fórumon. Ez rengeteg veszélyt, buktatót rejteget!

Ne vegyetek komolyan semmi diagnózist, amit itt bármelyik fórumozó felállít, még akkor sem, ha szakembernek kiáltja ki magát.

Amennyiben valaki személyes adatokat közöl a fórumon, azt biztonsági okokból töröljük a hozzászólásából. Ha ismét megteszi, kénytelen vagyunk a fórumból kitiltani, a többi fórumozó és saját maga védelmében.

Amennyiben észreveszitek, hogy valaki bántó jelleggel, nem adekvát módon ír hozzászólásokat, kérjük, jelezzétek nekünk! Minden üzenet alján, a jobb sarokban találtok egy ikont: "jelentés moderátornak". Itt jelezhetitek nekünk, ha gond van.
Utolsó szerkesztés: 2014 jún. 02 22:08 Írta: Moderátor1.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 02 22:07 #811

Kedves fórumozók!
Kénytelenek voltunk egy témát törölni, mert túl személyes adatokat adtak meg egyesek. Értjük az igényt, hogy szeretnétek találkozni egymással. Ugyanakkor féltünk is titeket, az oldal működtetői felelősnek érzik magukat mindazért, ami itt történik.

Ti is tudjátok, milyen veszélyekkel jár, ha ismeretleneknek megadtok adatokat, kiírtok egy publikus fórumra találkozókat. Ezt az oldalt bárki láthatja, például egy egykori elkövető is vagy egy perverz alak.

Pszichológusok és jogászok bevonásával dolgozunk azon, hogyan lehetne mégis az igényeknek eleget tenni – higgyétek el, arra törekszünk, hogy nektek egyre jobb legyen. Legyetek kicsit türelemmel, és kérünk titeket, hogy ne adjatok meg itt semmilyen személyes információt, adatot, randevúidőpontot. :virág:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 13 09:45 #1574

  • Levendula
  • Levendula profilkép
Kedves Fórumozók!
Ezúton kérek mindenkit, hogy a fórum felhasználói profiljában ne adjon meg kapcsolatfelvételi lehetőségeket: blogok, weboldalak elérhetőségét és a lakhelyet.
Köszönöm!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 15 14:35 #1845

Egy apró változtatást eszközöltünk a fórumon. A Moderátori üzenetek témát oly módon zároltuk, hogy oda csak moderátorok írhatnak. Ez szükségszerű volt ahhoz, hogy a fontos, közérdekű információknak kiemelt felületet biztosítsunk . A moderátorokkal természetesen így is kapcsolatba lehet lépni, egyrészt e-mailen keresztül, másrészt a "Jelentés moderátornak" funkcióval, ha valami anomáliát észleltek a beszélgetésekben.

A másik hírnek nagyon fogtok örülni: hatalmas erőkkel dolgozunk azon, hogy privát üzenetet küldhessetek egymásnak. Ezt a funkciót hamarosan telepítjük!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 15 21:34 #1900

Mindazoknak, akik aggódtak Fekete Rózsáért, és mindazoknak, akik kétségbe vonták, hogy egy ilyen fórumon mennyire fontos a moderátorok munkája. Most jelentették szakembereink, hogy Marylyan felhasználó és Fekete Rózsa egy IP címről jelentkeznek be. Mindenki vonja le magának a következtetést. :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 16 12:44 #1973

Kedves fórumozók! Nem akartunk rátok ijeszteni, de kis időbe tellett, mire tisztán láttunk. Ellenőriztük a fórumozókat, és bizonyos anomáliákat észleltünk. Ezeket igyekeztünk megszüntetni a kitiltásokkal. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy biztonságos legyen itt a beszélgetés. Még egyszer megkérünk mindenkit, hogy személyes adatot senki ne írjon ki.
Reméljük, hamarosan visszaáll a régi, jó hangulat. Elképzelhető, hogy van, aki a "tisztogatás" áldozata lett. Tőlük egy kis türlemet kérünk még. :virág:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 16 20:47 #1984

Hajnalkám és 37Pitypang jogosultságát visszaállítottuk. Elnézésüket kérjük a kellemetlenségért!
Utolsó szerkesztés: 2014 jún. 16 20:48 Írta: Moderátor1.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 17 09:02 #1996

Kedves fórumozók!

Sokan töprengtetek, hogy mi is történt vasárnap, sokan zokon vettétek a tiltásokat, a fórum időszakos leállítását. Talán nem kell bizonygatnunk, mennyire fontos nekünk a ti lelki békétek, hiszen a honlap segítő szándékkal jött létre, valamint azért, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét a gyermekkori szexuális abúzus problémájára, megértessük az emberekkel, milyen gyakori és megbélyegző jelenségről van szó. Éppen ezért ügyelnünk kell arra, hogy senki ne tegye tönkre a fórumot, és hogy kizárólag hiteles történetek, mondatok kerüljenek ki a honlapra. Azt sem engedhetjük, hogy rossz irányba menjenek el a beszélgetések.

Már egy ideje tapasztaljuk, hogy hittérítők próbálják az irányításuk alá vonni a fórumozókat. Természetesen nincs az ellen semmi kifogásunk, ha valaki a hitbe menekül a sérülése következményei elől, mindenki olyan utat választ, amilyet szeretne és tud. Ám nem szeretnénk segédkezni ahhoz, hogy valaki ezen a felületen próbálja meg az amúgy is sérülékeny, esetenként könnyen befolyásolható áldozatokat megtéríteni.

A másik probléma, ami felmerült: Marylyan-Fekete Rózsa kapcsán megvizsgáltuk az IP-címeket, és több esetben tapasztaltuk, hogy más-más felhasználói névhez egyetlen IP cím társul, azaz egy ember több személyiség mögé bújva fórumozott. (Ez csak igazolta a korábbi gyanúnkat.) Ennek kártékony hatását nem kell magyaráznunk. Nem tudjuk megítélni, ki hol tart a problémája feldolgozásában, és milyen lelki segítségre van szüksége, viszont hangsúlyozzuk, hogy ez nem egy terápiás hely a szó szakmai értelmében, és az olyan szituációkat, ahol az egyéni problémafeldolgozás a fórumot károsítja, nem tudjuk megengedni.

Gyorsan kellett cselekednünk, mi legalább annyira megijedtünk, mint ti. És legalább annyira el is szomorodtunk, hogy egy ilyen kezdeményezést egyesek tönkre akarnak tenni. Ugye abban egyetértünk, hogy ezt nem hagyhattuk?

Ahogy már több helyen leírtuk, pár ártatlan ember is áldozatául esett a kitiltásoknak. A jogosultságukat visszaállítottuk, kérjük a fórumozókat, hogy nézzék el nekünk a tévedést. Amikor több száz regisztrációt kell felülvizsgálni, óhatatlanul hiba csúszik a számításokba.

Jó lenne, ha sikerülne napirendre térni a történtek felett, bár tudjuk, hogy nem könnyű – nekünk sem az. Koncentráljunk a küzdelmünkre, a céljainkra, ami egyrészt a ti gyógyulásotok, másrészt az, hogy meghallják a hangunkat, és megtörjük a csendet.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 21 17:30 #2090

Kaptunk egy kérdést, hogyan lehet fényképet (avatar) módosítani. Be kell menni a profilba, ott jobb oldalt van a "szerkesztés" opció. Rá kell menni a profilképre, ott pedig beklikkelni, hogy "új avatár feltöltése". Jó munkát!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 jún. 25 16:05 #2131

Kedves Fórumozók! Ha a "jelentés moderátornak" funkcióval veszitek fel velünk a kapcsolatot, nem tudunk nektek válaszolni. Amennyiben olyan levelet írtok, amelyre választ szeretnétek kapni, kérjük, használjátok az oldal e-mail címét: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 júl. 01 09:43 #2190

Közkívánatra... Telepítettük a privát üzenetküldő funkciót. Legyetek óvatosak, és továbbra se adjatok meg személyes adatokat. És ami a legfontosabb: kizárólag olyannal levelezzetek, akit "ismertek" a fórumról. Új regisztráltakkal ne álljatok szóba, blokkoljátok őket. Amúgy bárkit tudtok blokkolni.
Teszteljétek, próbálgassátok, reméljük, az új funkció beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 júl. 01 14:00 #2196

Ha valakitől nem kívánt üzenetet kaptok, az üzenetet megnyitva jobb oldalon látható a feladó blokkolása funkció. A feladó nem kap róla értesítést, hogy blokkoltad. Ha visszaélést észleltek, jelezzétek a moderátoroknak.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Moderátori üzenetek 2014 júl. 05 15:21 #2231

Visszajelzéseitek alapján a privát üzenetküldőt kockázatosnak találtuk, ezért ezt a funkciót leállítottuk. Sajnáljuk.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.536 másodperc
Go to top