Minden új tagnak jó fórumozást kívánunk!

kérdés

Több
6 éve 5 hónapja #11631 Írta: magda
kérdés téma létrehozva magda által
Kedves Olvasók!
Egy nagy kérdéssel fordulok hozzátok!
Hogyan lehet utánajárni, megtudni, hogy egy gyerek abúzus áldozata?
A sztori: Egy ismerös kislányról (9 éves) felmerült, hogyaz apja esetleg zaklatja. Alapvetően kiegyensúyozott, nincs semmi tünete. Még csak halvány gyanu az egész, de ha van mögötte valami, akkor azt nem akarnám hagyni. Először, csak bizonyosságot szeretnék szerezni róla, hogy van-e valami a dologban.
Remélem érthető a kérdés.
(Google-s keresés után találtam rá az oldalra, és nagyon megrázó dolgokat olvastam itt. Le a kalappal előttetek, hogy ép ésszel túléltétek ezeket a rémségeket és továbbléptetek!)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 4 hónapja #11667 Írta: Alma
Alma válaszolt a következő témában: kérdés
Engem kisgyermekkoromtol 9 eves koromig zaklatott az apam. Azertcsak afdig mert addigra volt erom lepni, es onnantol kezdve a mellettunk lako nagyszuleimnel kezdtem aludni. Persze ezzel csak az ejszakai szornyusegeknek vetettem veget. Napkozben ugyanugy taperolt leskelodott stb.
Szoval azert mondom ezt hogy ha 9 eves akkor mar talan felfogta hogy mi tortenik vele.
Ennek ellenere hogy atszoktem aludni mindenki elhitte hogy a sotet szobamban felek. :/ vagy csak el akartak hinni. Sokszor anyam tudtara adtam hogy nem szeretem az apamat. De mivel mindig azt a valaszt kaptam hog oruljek hog ilyen apam van, meg ha megtudnam milyen egy rossz apa, akkor nem ezt mondanam stb. Igy nem volt kedvem a temat boncolgatni. Ahelyett hogy leultek volna velem beszelni gogy miert gondolom igy, csak tamadott a sajat anyam.
En kituno tanulo voltam szoval az iskolai eredmenyeimbol semmi nem tunhetett fel senkinek.
Bugyiban aludtam egy idő utan mert azt hittem az megved engem.
Nagyon rossz etku voltam es nagyon vekony. Talan ez ennek tudhato be, es a gyerekkori hasfajasom is.
Sokszor rakiabaltam apamra ha hozzamert hog Hagyj mar beken. Anyam ott volt egyebkent de csak annyit fuzott hozza mindig hogy: "hagyd mar!" meg hogy "az a lanyod!!!"
Az apam mas nokkel lanyokkal is tolakodo volt. Baratnoimnek is volt h a fenekere csapott meg anyam baratnojene is. Hulye poenokkal probalt bevagodni a csajoknal. Beszologatott stb. Anyosom szerint a kepeimen szomoru kislanynak tűntem.
Ennyit tudtam elmondani. Remelem tudtam segiteni.
Talan a legegyszerubb megkerdezni tolr hogy fel-e valakitol es miert. Es talan egyszerubb ha lerajzoltatjak vele a tortenteket vagy babakkal elmutogattatjak vele mert magamrol tudom hogy belem fagyott volna a szo az biztos. Elotte pedig meg kell nyugtatni őt hogy a tobbi csaladtagja nem kerul ezert bajba es ő sem es hogy segitenek neki es tobbet nem kell felnie. Ez nagyon fontos szerintem.
Ha lehet en kivancsi vagyok majd a fejlemenyekre hogy mi vezetett eredmenyre. Koszonom!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.633 másodperc